Haberler

Tff 2. Lig

Adana Demirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İzmirspor Maçında İstedikleri Oyunu Sergileyemediklerini Belirterek, "Sezon Başlarındaki Maçlar, Futbolcuların Gerçek Performansını Kesinlikle Göstermez. Ben Onların Kapasitelerini Çok İyi Biliyorum" Dedi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İzmirspor maçında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, "Sezon başlarındaki maçlar, futbolcuların gerçek performansını kesinlikle göstermez. Ben onların kapasitelerini çok iyi biliyorum" dedi.

Ligde kendi sahalarında İzmirspor ile oynadıkları ilk karşılaşmada hem futbolcularda hem de kendilerinde heyecanın üst düzeyde olduğunu ifade eden Teknik Direktör Levent Eriş, tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu, bunu da gerçekleştirdiklerini söyledi. İzmirspor karşılaşmasını birinci ve ikinci yarı olmak üzere iki aşamada değerlendiren Eriş, "İlk 30 dakikada sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık. Daha sonra da rakibin direnci arttı. Genç ve koşan bir takıma prim tanımış olduk. Ancak bizim için

kazanmak önemli. İlk maçlar her zaman için zordur. Sezon başları, futbolcuların gerçek performansını kesinlikle göstermez. Ben onların kapasitelerini çok iyi biliyorum. Şampiyonluk bir maçla ne kazanılır ne de kaybedilir. Biz ciddiyetimizi sezon sonuna kadar hassasiyetle sürdüreceğiz. Ancak kazanmamıza rağmen eksikliklerimizi gördük. Ben oyuncularıma sonsuz güveniyorum. 5 Ocak Stadı'na gelerek destek olan bu taraftarlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

(AB-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title