Haberler

Tff 2. Lig

Tff 2. Lig Yükselme Grubu Takımlarından Adana Demirspor'un Başarılı Golcüsü Özgür Nasuh, Küçük Yaşlardan İtibaren Babasıyla Birlikte Adana Demirspor'un Evinde Oynadığı Maçları İzlediğini Belirterek, "Ben Adana Demirsporlu Doğdum. Aileden Bu Renklere Aşığız. Maçların Dışında Antrenmanları Dahi Kaçırmazdım" Dedi.

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Adana Demirspor'un başarılı golcüsü Özgür Nasuh, küçük yaşlardan itibaren babasıyla birlikte Adana Demirspor'un evinde oynadığı maçları izlediğini belirterek, "Ben Adana Demirsporlu doğdum. Aileden bu renklere aşığız. Maçların dışında antrenmanları dahi kaçırmazdım" dedi.

Babasıyla birlikte gittiği 5 Ocak Stadı'ndaki atmosferden çok büyük heyecan duyduğunu anlatan Özgür, "Binlerce Adana Demirspor taraftarının o coşkusu hala gözlerimin önünde. Maçları izlerken kendimi sahanın içinde gibi hissediyordum. Bir gün bu formayı mutlaka giyeceğimi hayal edip, hep dualar ederdim. Ve sonunda mavi-lacivertli formayı giymek nasip oldu. Bu formanın hakkını vermek için terimi son damlasına kadar akıtırım" diye konuştu.

Adana Demirspor'un hem ligde hem de Fortis Türkiye Kupası'nda istediği hedefi yakaladığını kaydeden golcü futbolcu Özgür, "Sezon başında yeni bir ekip olmamız nedeniyle kısa bir süre uyum sorunu yaşadık. Kötü oynadığımız 2 maçı da kaybettik. Ancak arkadaşlığı kısa sürede yakalayıp en üst seviyeye çıkardık. Daha sonra da başarılı bir periyoda geçtik. Bununla birlikte Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığımız çok zorlu maçları kazanarak gruplara kaldık. Yani her iki kulvarda da hedefi yakaladık" dedi.

Özgür, geçen yıla oranla Yükselme Grubu'nda daha zorlu maçların oynanacağını ifade ederek, "Ancak bizim gücümüz ortada. Biz Adana Demirspor'uz. Tüm maçlara çok büyük ciddiyetle çıkıp kazanmak durumundayız. Futbolcular olarak elimizden gelenin en iyisini yaparak şampiyonluğu yakalayacağız" şeklinde konuştu.

(MT-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title