Haberler

Tff 1. Lig

Tff 2. Lig Ekiplerinden Turgutluspor'un Ara Transfer Dönemindeki Gözde Oyuncuları Raşit ile Ferhat, Kırmızı-siyahlı Formayı Giymeye Devam Edeceklerini Belirterek, "Turgutluspor'da Mutluyuz" Dediler.

TFF 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor'un ara transfer dönemindeki gözde oyuncuları Raşit ile Ferhat, kırmızı-siyahlı formayı giymeye devam edeceklerini belirterek, "Turgutluspor'da mutluyuz" dediler.

Turgutluspor'un yetenekli oyuncuları Raşit ve Ferhat kendilerine gelen transfer tekliflerine son noktayı koydular. Bucaspor'un da ısrarla kadrosuna dahil etmek istediği orta saha oyuncuları, Turgutluspor'da kalmak istediklerini açıkladılar. Kırmızı-siyahlı takımın başarılı oyuncuları Raşit ve Ferhat, "Süper Lig ve 1. Lig'den teklif gelmediği sürece transfere sıcak bakmıyoruz. Bizim hedefimiz üst liglerde forma giymek. 2. Lig'de forma giyeceksek bu kesinlikle Turgutluspor olur. Biz burada mutluyuz. Şu an

gelen transfer tekliflerine kulaklarımızı tıkadık ve tamamen Antalya kampı ve daha sonra klasman müsabakalarını düşünmeye başladık" dedi.

Bu arada Turgutluspor, klasman hazırlıklarını günde çift antrenman ile sürdürüyor. Irlamaz Tesisleri'nde aşırı soğuk havada yapılan antrenmanın oldukça yorucu geçmesine rağmen oyuncuların neşeli ve hırslı olmaları teknik kadroyu sevindirdi. Yarın akşam saatlerinde Antalya Side'ye kamp için hareket edecek olan kırmızı siyahlı kafilede kampa 28 oyuncu ile gidileceği öğrenildi.

Teknik Direktör Burhanettin Basatamur çalışmalara yoğun tempoda devam ettiklerini belirterek, "Antalya kapına kadar çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek. Klasmanda Fethiyaspor ile aramızda bulunan 9 puanlık farkı kapatarak ligi lider olarak kapatmayı ve Ekstra Play-off 'a katılmayı istiyoruz. Yetenekli oyuncularımız Raşit ve Ferhat'ın Turgutluspor'da kalmak istemeleri bizi ayrıca sevindirdi" diye konuştu.

(İU-ÖA-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title