Haberler

Terim: "Milletvekilliğini Düşünmedim"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Yaklaşan Seçimler Öncesinde Teklif Aldığını Söyledi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yaklaşan seçimler öncesinde teklif aldığını söyledi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin düzenlediği sohbet toplantısına katılan Terim, siyasete girme konusunda düşüncesinin bulunmadığını ve bu konuya da sıcak bakmadığını belirterek, ''Teklif aldığımız bir gerçek. Ben işimi iyi yaptığıma inanıyorum. İyi bir teknik direktörden kötü bir milletvekili çıkmasın. Böyle bir düşüncem olmadı ve sıcak bakmadım. Ben milletvekilliği yapmayı düşünmedim'' diye konuştu.

Galatasaray'ı bıraktıktan sonra ''Türkiye'de artık takım çalıştırmam'' sözünün hatırlatılması üzerine Terim, ''Hiçbir takımda çalışmayacağım. Duruşum devam ediyor. İşimizi bitirdikten sonra gitmeyi düşünüyorum'' dedi.

Fatih Terim, Bosna Hersek maçı kadrosuna İngiltere'de futbol hayatını sürdüren Colin Kazım'ı da çağıracağını söyledi.

''Türk olan herkes milli takım'' adayıdır diyen Terim, Marco Aurelio'ya ihtiyaç duydukları için kadroya aldıklarını belirtti.

Terim, Türkiye'de uygulanan yabancı oyuncu sınırlaması konusunda, ''Yasaklardan yana değilim. Sınırlamanın kalkmasından yanayım'' şeklinde konuştu.

Tüm uluslararası ve yerel müsabakalarda fikstür sıkışıklığının herkesin ortak fikri olduğunu belirten Terim, ''Haftada 3 maç oynayamıyorsan, Avrupa'da ve Türkiye'de hiçbir başarıya talip olamazsınız'' dedi.

''Çok önemli işler başardık. Grupta lideriz ve mağlubiyetimiz yok'' diyen Terim, ''Rakiplere puan farkı atarak ilerliyoruz. Bosna Hersek ile oynayacağız. Bosna Hersek iddialı duruma geldi. Çok iyi takımları var. Bizim için çok kritik bir maç'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title