Haberler

Terim: "Kaleci Volkan'ı Oynatırım, Hiç Sorun Olmaz"

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Son Dönemdeki Performansı Eleştirilen Fenerbahçeli Kaleci Volkan Demirel'i Yunanistan ve Norveç Maçlarında Oynatacağını Açıkladı.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, son dönemdeki performansı eleştirilen Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'i Yunanistan ve Norveç maçlarında oynatacağını açıkladı.

Terim, ''www.ligtv.com.tr''de yer alan açıklamasında, Volkan'ı Yunanistan ve Norveç maçlarında gönül rahatlığıyla oynatacağını belirterek, ''Volkan'ı oynatırım tabi ki Yunanistan maçında, hiç sorun olmaz. İnandığım, güvendiğim kim olursa olsun, takımında oynasın ya da oynamasın hiç fark etmez, 18'e girmese bile oynatırım'' dedi.

Fenerbahçe taraftarının kötü gününde de Volkan'ın yanında olması gerektiğini ifade eden Terim, Rüştü'nün Yunanistan maçına yetişeceği yönündeki haberlerle ilgili olarak, ''Bugüne kadar (Yüzde 100 iyi değilim) diyen hiç kimseyi oynatmadım. Sakatlığı geçerse çok mutlu oluruz tabi, ama Volkan benim inandığım bir çocuk'' diye konuştu.

Fatih Terim, cezası nedeniyle milli takımdan uzak kalan Emre Belözoğlu'nun eksikliğini hissettiğini de belirterek, ''Emre'yi tabii ki arıyorum. Hem sol ayaklı, hem liderliği var'' dedi.

Fatih Terim, Futbol Federasyonu'nun aylık resmi dergisi ''Tam Saha''da da Yunanistan'ın Türkiye ile oynadıktan sonra hem Türkiye'ye hem de Norveç'e gideceğini belirterek, şunları kaydetti:

''Kaybetmeden, mümkünse de kazanarak çıkarsak bizim önümüze geçmelerini önleriz ve moral kazanırız. Ayrıca bundan sonrası için seyirci ve saha avantajımız da olacak. Yunanistan'a kaybetmeden Norveç maçını kazanırsak puan farkını da açabiliriz. Çünkü ikincilik de birincilik kadar önemli. İkinci takım da direkt finallere gidecek. Bunların hepsini hesap ediyoruz''

Yunanistan ve Norveç'i de değerlendiren Fatih Terim, şöyle devam etti:

''Yunanistan'da sonuç ne olursa olsun dört gün sonra dev bir maça daha çıkacağız. Bütün şartları Atina'da bırakıp Norveç'e konsantre olmamız gerekir. Kazansak da kaybetsek de berabere kalsak da Yunanistan maçı Almanya'ya taşınmamalı. Tabi ki kazanmak müthiş bir güven ve avantaj, kaybetmek de dezavantaj getirir, ama unutmamak lazım ki grubun son iki maçına çıkmıyoruz.''

Terim, ''Yunanistan ile Norveç maçlarında Tugay ve Aurelio'yu yan yana oynatmanız düşünülebilir mi'' şeklindeki soruyu ''Ön liberoda tek de oynayabilirler, çift de oynayabilirler. Maçına göre değerlendireceğim'' yanıtını verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title