Haberler

Temiz ve Çiçekli Balkonlara Ödül

Denizli Belediyesi Yerel Gündem 21 Tarafından Başlatılan Balkonlarımız Çiçek Açsın Kampanyası Çerçevesinde Balkonu Temiz ve Çiçekli Olan Ev Sahipleri Ödüllendirildi.

Denizli Belediyesi Yerel Gündem 21 tarafından başlatılan Balkonlarımız Çiçek Açsın Kampanyası çerçevesinde balkonu temiz ve çiçekli olan ev sahipleri ödüllendirildi.

Denizli Belediyesi YG 21 Gönüllü Kadın Zabıtalar Grubu tarafından, balkonların depo olarak kullanılmasını engellemek ve çiçeklerle donatılmasını sağlamak amacıyla bir süre önce başlatılan Balkonlarımız Çiçek Açsın Kampanyası devam ediyor. Kampanya kapsamında balkonu güzel olan evler ödüllendirilirken, temiz olmayıp depo gibi kullananlara da balkon çiçekleri verilerek daha güzel bir Denizli için kampanyaya katılımları sağlanıyor. YG 21 Gönüllü Kadın Zabıtalar, Mayıs ayı içerisinde yaptıkları denetimler sonrasında en güzel balkonları belirlediler. Yapılan ineleme sonucunda, Karaman Mahallesi'nde oturan Hüseyin-Ayşe Berber çifti, Değirmenönü Mahallesi'nde oturan Sadakat Nizamoğlu ve Devlet Lojmanları'nda oturan Havva Baysal balkonlarının temizliği ve çiçeklerle donatılması nedeniyle ödüllendirildiler.

(AV-AT-Y)

29.05.2007 17:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title