Haberler

TEM Otoyolu'nda Meydana Gelen Kazada Genç Kız Şoka Girdi

Güncelleme:

TEM Otoyolu Gazi sapağında meydana gelen ve 2 çocuğun yaralandığı kaza sonrası otomobildeki genç kız şoka girdi.

TEM Otoyolu'nda Gazi sapağını kaçıran otomobil ile cipin çarpışması sonucu 2 çocuk hafif şekilde yaralandı. Otomobildeki genç kız ise bir süre kazanın şokunu atlatamadı.

SAPAĞI KAÇIRINCA KAZAYA DAVETİYE ÇIKARDI

Kaza, saat 08.00 sıralarında TEM Otoyolu Gazi sapağında meydana geldi. İddiaya göre, Edirne istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsü, sapağı kaçırdı. Sürücü otoyolda aniden yavaşlayınca arkasından seyreden cip sürücüsü de ona çarptı. Kaza sonucu cipin içerisinde 2 çocuk hafif şekilde yaralandı.

TEM Otoyolu'nda Meydana Gelen Kazada Genç Kız Şoka GirdiKazada, otomobildeki genç kız şoka girdi

VATANDAŞLAR HABER VERDİ

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı çocukları yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırarak tedavi altına aldı. Otoyolda ise sürücüler reflektör koyarak önlem aldı.

Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (7)

asdf:

Bayanlarda normal zaten bu hareketler. Dikiz aynasını makyaj aynası olarak kullanan cinsten ne beklenir.

0
4
yanıtYanıtla
adalet:

Hangisi daha kötü aklı çalışmayana ehliyet vermek mi kurallara uymayan magandalara ehliyet vermek mi ? Sanırım ikisi de.

2
0
yanıtYanıtla
TURAN:

Her iki tarafa da geçmiş olsun da bu gülücük atanların derdi ne? Haberin nesi komik?

1
0
yanıtYanıtla
Sabri:

Bu bayanlar bizimle aynı trafik eğitimini almıyor mu? Sapağı kaçırınca durma olayı bi bunlarda var. O an akıllarından ne geçiyor acaba? Belki de hiçbir şey geçmiyor, ondan duruyorlar.

0
1
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

ÖLSEYMİŞ MİLLETİDE KAZAYA SÜRÜKLÜYOR. ARABA KULLANIRKEN VİDEO CEKICEM SOSYAL MEDYADA GEZICEM DİYE GİRECEĞİ SAPAGI KACIRANLAR MİLLETİN HAYATINA MAAL OLUYORLAR. ŞİMDİ AKILLANMIŞTIR. !

0
0
yanıtYanıtla
yazık:

çok mu komik?Arkadaş hayvan bile yapmaz sizin yaptığınızı.

0
0
yanıtYanıtla
HANIM SUYU ISIT:

Hindistan dan farkımız yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title