Haberler

Tekzen, 81'inci Mağazasını Kastamonu'ya Açtı

Türkiye'nin dev yapı market zinciri TEKZEN, 81'inci mağazasını Kastamonu'ya açtı.

Türkiye'nin dev yapı market zinciri TEKZEN, 81'inci mağazasını Kastamonu'ya açtı.

Şimal Plaza'da gerçekleştirilen açılışa; Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, TEKZEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Öztosun, TEKZEN Genel Müdürü Ahmet Işıkgece, Belediye Fen İşleri Müdürü Tahsin Gedik ve çok sayıda vatandaşlarla yönetim kurulu üyesi katıldı. TEKZEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin, kurdele kesiminin ardından davetlilere mağazayı gezdirdi. Açılış sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Turhan Topuoğlu, "Satış şekli gibi çeşitli sebeplerden mahkemelik olduk. Birlikte çalıştığımız belediye meclisindeki arkadaşlar bizleri mahkemeye verdi. Bizleri bu tür şeyler hiçbir zaman yıldırmazda yıldıramayacakta. Aldığımız kararlar doğru ve sonuna kadarda arkasında duracağız" dedi.

Ayrıca Topçuoğlu, TEKZEN'nin Kastamonu'nun gelmiş olduğu noktayı göstermesi açısından çok önemli bulduğunu belirtti. Vali Yardımcısı Hasan Erkal ise, Kastamonu'ya yapılan doğrudan her yatırımı çok önemli bulduklarını ifade ederek, "Mağazanın Kastamonu'ya getireceği ekonomik hareketliliğin yanı sıra Kastamonu'nun önünü de açacağını tahmin ediyorum" diye konuştu.

TEKZEN Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin de, Kastamonu'nun çok değişik evleriyle dekore olan bir şehir olduğunu vurgulayarak, "Keşke bütün inşaatlar, yeni yapılan binalar bunlara benzetilerek yapılsa. Çünkü çok tesirinde kaldım Kastamonu'nun. Kastamonu insanı, yabancılara karşı çok sıcakkanlı ve yapıcı duruyorlar" dedi. Kastamonu'da kendilerinin ideallerinde tekbir şeyin yattığının altını çizen Gigin şöyle konuştu:

"Buradaki üretici arkadaşlara yardımcı olmak istiyoruz. Yani üretici arkadaşlar bizlere gelsinler, ürünlerini göstersinler, tanıtsınlar bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirerek pazarlama imkanı sunalım. 81 mağazamızda pazarlayalım. Bizim buradaki tek düşüncemiz şuanda bundan ibaret. Kastamonu'daki birçok güzelliğin yanında bizlerde ufak bir güzellik getirmeye çalıştık. Bir çatı altında bir ailenin bulabileceği her şeyi buraya getirmeye çalıştık."

TEKZEN'nin açılışında çok sayıda vatandaşın ziyaret etmesi dikkatlerden kaçmadı. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turhan Topçuoğlu Kastamonu Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title