Haberler

Samsung, Katlanabilir Paneli İçin Askeri Sertifikayı Aldı

Güncelleme:

Samsung'un en yeni katlanabilir paneli, ABD Savunma Bakanlığı Test Yöntemi Standardı olan MIL-STD-810 sertifikasını aldı. Bu sayede panel, aşırı sıcaklık değişimlerine ve zorlu koşullara dayanıklı olarak piyasaya sunulacak.

Özellikle son yıllarda Samsung katlanabilir telefon teknolojisinde büyük yatırımlar yapmaya devam ediyor. Açıklanan son haberlere göre Samsung'un en yeni katlanabilir paneli MIL-STD-810 olarak bilinen ABD Savunman Bakanlığı Test Yöntemi Standardından onay aldı. Duyurulan bu habere göre Samsung'un katlanabilir panelleri artık daha zorlu koşullara dayanıklı. İşte Samsung'un askeri dayanıklılık onayı alan katlanabilir paneli…

Samsung katlanabilir OLED paneller için askeri sertifikayı alan ilk şirket oldu

Samsung, Galaxy Z Fold5'te kullanılan ekrana benzer olan 7.6-inçlik katlanabilir panelinin MIL-STD-810 sertifikasını almaya hak kazandığını duyurdu. Bu sertifikaya göre, yeni ekran, aşırı sıcaklık değişimlerine, ağır koşullara dayanıklı olacak ve hasar görmeden çalışmaya devam edecek bir ürün olarak piyasaya sunuldu.

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title