Haberler

Sabırsızlıkla Beklenen 3 Açık Dünya Oyun

Oyun dünyasının hareketli olduğu bu günlerde yeni oyunların duyurulması ile birlikte heyecan zirvede.

Kapak Foto

Oyun dünyasının hareketli olduğu bu günlerde yeni oyunların duyurulması ile birlikte heyecan zirvede. Biz de www.turkishplayer.com takipcileri için, çıkış tarihleri duyurulan sabırsızlıkla beklenen 3 açık dünya oyununu listeledik.

Mad Max

Mad Max'in, serinin en yeni filmi Mad Max : Fury Road sonrasında uyanışa geçmesinin ardından Avalanche Studios, Mad Max'in oyununun yapımcılığını üstlendiğini duyurdu. Devasa bir haritaya sahip oyun, ana görevlerinin yanı sıra seçeneğe bağlı bir çok yan görevi ile uzun bir oynanış süresi vaadediyor. Ayrıca unutmamak gerek; çölde son hız araçta giderken rakipleri havaya uçurma fırsatı.. Kim buna hayır diyebilir?

Mad Max'in çıkış tarihi PC, PS4 ve Xbox One platformları için 1 Eylül olarak belirlendi.

Tom Clancy's The Division

The Division isimli gizli organizasyonun üyesi bir ajanı kontrol ettiğimiz Tom Clancy's The Division'da özelleştirme seçenekleri ile karakterinizi, sırt çantanızı kişiselleştirebiliyor ve silahlarınızın, teçhizatlarınızın seviyelerini yükseltebiliyorsunuz.

Çok övülen SnowDrop grafik motoru ve New York atmosferi ile oyun severlerin ilgisini toplamayı başaran oyunun, piyasaya sürüldüğünde ciddi bir başarı yakalaması bekleniyor.

Tom Clancy's The Division'un çıkış tarihi, PC, PS4 ve Xbox One platformları için 8 Mart 2016 olarak belirlendi.

Assassin's Creed: Syndicate

Unity'den sonra Assassin's Creed serisinin devamı niteliğinde çıkacak olan Assassin's Creed: Syndicate büyük bir haritaya sahip. O kadar geniş ki; yapımcılar Assassin's Creed serisinin en büyük haritasının Syndicate'da olacağını duyurmuşlardı. Bir önceki oyunu Paris'te geçen seri, yoluna Victoria çağı Londra ile devam ediyor. Geniş sokaklar, at arabaları, özelleştirme seçenekleri, keşfedilmeyi bekleyen bir çok içerik bizleri bekliyor.

Assassin's Creed: Syndicate'ın çıkış tarihi PC, PS4 ve Xbox One platformları için 23 Ekim olarak belirlendi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Xbox One Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title