Haberler

    Mad Max: Fury Road, Gişede Hayal Kırıklığı Mı?

    Yılın en çok beklenen aksiyon filmlerinden olan Mad Max: Fury Road, geçtiğimiz günlerde vizyonda yerini almıştı.

    Mahmut Saral - -

    George Miller'ın yapımcılığını üstlendiği, yönettiği ve yazarlardan biri olarak yer aldığı film, 150 milyon dolarlık bütçeye sahip ve gişede iyi bir rakam elde etmesi bekleniyor. Ancak gelen ilk rakamlar, Mad Max'in pek de iç açıcı bir performansının olmadığını gösteriyor.


    Boxofficemojo verilerine göre Mad Max: Fury Road, vizyonda olduğu ilk 8 günlük dilimde 135 milyon dolarlık hasılat elde etti. Son dönemde çıkan yeni Avengers ve Furious 7 gibi filmlerin ilk hafta performanslarıyla kıyaslayınca bu rakam çok düşük. Öte yandan 3 filmin de izleyici kitlesinin bire bir aynı olduğunu söyleyemeyiz. Asıl merak edilen ise, Mad Max'in ilerleyen günlerde nasıl bir performans sergileyeceği. Zira film, Boxofficemojo'daki son yayınlanan tablolara göre birincilik koltuğunu çoktan bırakmış.


    Filmi izleyenlerin yorumları ise, genellikle olumlu. IMDB'de 107 binden fazla izleyicinin oylamasıyla filmin puanı şu an 10 üzerinden 8,7. Metascore'da da puanı 100 üzerinden 89.


    Eğer filmi henüz izlemediyseniz ve fragmanını da görmediyseniz, buraya tıklayarak fragmanını izleyebilirsiniz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Miller Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title