Haberler

    Huawei Nova 5i'nin Geekbench Sonuçları Ortaya Çıktı

    Huawei'nin P20 Lite'ın 2019 yılında bir kez daha piyasaya süreceği yeni modeli Huawei Nova 5i, Geekbench testlerinde ortaya çıktı. Tek işlemcili testlerde 1538 puan alan Huawei Nova 5i, çok işlemcili testlerde 5388 puan aldı.

    Çinli teknoloji üreticisi Huawei, Amerika'nın yaptırımlarına rağmen ayakta kalmaya çalışıyor. Yaşadığı sorunlarla birlikte yeni modelleri üzerinde de çalışmalarını sürdüren Huawei P20 Lite'ın 2019 modeli olacak olan yeni telefonu Huawei Nova 5i, Geekbench testlerinde ortaya çıktı. GLK-LX3 ve GLK-LX4 şeklinde iki farklı modeli olacak olan Huawei Nova 5i'nin Geekbench sonuçlarına bakacak olursak;

    Sonuçlara göre Huawei Nova 5i'de 4 GB RAM desteğinin olacağını ve 8 çekirdekli Kirin 710 işlemciden güç bulacağını ve işlemci hızının da 1.71 GHz olacağını söyleyebiliriz. Bununla birlikte telefonun işletim sisteminin de Android 9 oluşu da dikkatlerden kaçmıyor. Ayrıca telefonun tek işlemcili testlerinde 1538 puan aldığını, çok işlemcili testlerde de 5388 puan aldığını test sonuçlarında görebiliyoruz.

    Amerika'da bulunan Federal İletişim Komisyonu (FCC) ve Tayvan'da bulunan Ulusal İletişim Komisyonu'ndan (NCC) alınan sertifikalara göre Huawei Nova 5i'nin 4G desteğine sahip olduğu, 3.900 mAh kapasiteli bataryasıyla birlikte 512 GB'a kadar destekleyen 128 GB dahili belleğinin olduğu belirtilmişti.

    Tüm bu bilgilerle birlikte telefonun fiyatıyle ilgili de bazı söylentiler mevcut. Buna göre Huawei Nova 5i'nin fiyatı vergilendirmeler hariç yaklaşık olarak 335 dolar (yaklaşık 2.000 TL) karşılığında satın alınabilecek. Telefonun piyasaya ne zaman sürüleceği ise henüz net olarak bilinmiyor.

    Huawei Nova 5i'nin Teknik Özellikeri:

    Kirin 710 8 çekirdekli işlemci (1.71 GHz)

    4GB RAM

    4G desteği

    3.900 mAh batarya ve USB-C tipi şarj desteği

    128 GB dahili bellek (512 GB microSD kart destekli)

    Ekranında delik bulunan özçekim kamerası

    Detayları tam olarak bilinmeyen 3'lü arka kamera

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Amerika Birleşik Devletleri Cep Telefonu Huawei Haberler

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    İndirim sinyali mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın faiz sözleri kafa karıştırdı

    Bakmadan Geçme

    A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP iade-i ziyareti hazmedemedi, kibarlıktan anlamadılar

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title