Haberler

    Hızlı ve Öfkeli, Yeni Mad Max ve Avengers Ne Durumda?

    Şu aralar gişeyi sallayan filmlerin son hasılat rakamlarına göz atalım.

    Mahmut Saral - -

    Beyazperdenin giderek hareketlendiği bir dönemdeyiz, hatta önümüzdeki günlerde Terminator: Genisys, Jurassic World gibi yeni bombalarla da karşılaşacağız. Şu an baktığımızda Hızlı ve Öfkeli 7 (Furious 7), Mad Max: Fury Road ve Avengers: Age of Ultron gibi filmlerin gişeyi salladığını söyleyebiliriz.


    Bu filmler arasında en eskisi, 45 gündür vizyonda olan Hızlı ve Öfkeli 7. Paul Walker'a bir veda niteliğinde hazırlanan film, şimdiye kadar 1 milyar 489 milyon dolar hasılat elde ederek yalnızca seri rekorunu kırmadı, aynı zamanda tüm zamanların en çok kazanan filmlerinden de oldu.


    Marvel evrenine bir kez daha konuk olduğumuz Avengers ise, 17 gündür vizyonda ve çoktan 1 milyar dolar hasılat barajını aştı bile. 250 milyon dolarlık çekim bütçesi bulunan film, şu an dünya çapında 1 milyar 142 milyon dolar kazanmış durumda.


    Son olarak da en yeni filmden, yani Mad Max: Fury Road'tan söz edelim kısaca. Kıyamet sonrası bir dünyada geçen ve heyecanlı yol savaşlarıyla seyircileri etkileyen film, 150 milyon dolarlık bütçeye sahip ve vizyonda olduğu 3 gün toplamında 110 milyon doların üzerinde hasılat elde etmiş.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title