Haberler

Dünyaca ünlü futbolcuların Türkiye'ye deprem desteği artıyor!

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremin üzerinden 103 saatlik bir süre geçti. 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem nedeniyle şu ana dek 18 bin 342 ölü ve 74 bin 242 yaralı var. Arama kurtarma çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü ülkemize futbol dünyasından da yardımlar gelmeye devam ediyor. Bu noktada milli futbolcumuz Merih Demiral aracılığıyla imzalı formalarını bağışlayan dünyaca ünlü futbolcuların sayısı her geçen gün artıyor. Son olarak Harry Kane, Erling Haaland ve Kevin de Bruyne de bu kervana katıldı.

Harry Kane, Haaland ve Kevin de Bruyne'den Türkiye'ye destek

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bir başka deprem de 13.24'te ve 7.6 büyüklüğünde oldu. Bu sarsıntılar, Kahramanmaraş'ın yanı sıra Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Malatya, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Şanlıurfa ve Hatay'da da yıkıma neden oldu. Arama kurtarma çalışmaları son hız devam ederken, dünyaca ünlü futbolculardan Harry Kane, Erling Haaland ve Kevin de Bruyne'den forma bağışı geldi.

Again, many thanks to @IlkayGuendogan for calling @KevinDeBruyne

We are selling Kevin de Bruyne's signed jersey by auction!

All proceeds from the auction will be donated to @ahbap to help victims of the earthquake pic.twitter.com/CE2blN5ffy

— Merih Demiral (@Merihdemiral) February 9, 2023

Big thanks to @IlkayGuendogan and @emrecan_ They want to support earthquake victims with our campaign and called @ErlingHaaland

We are selling Erling Haaland's signed jersey by auction!

All proceeds from the auction will be donated to @ahbap to help victims of the earthquake pic.twitter.com/Xyop8ZQzrl

— Merih Demiral (@Merihdemiral) February 9, 2023

Just contacted with Kulusevski and @HKane

They conveyed their deepest sympathies and expressed their sadness..

We are selling Harry Kane's signed jersey by auction!

All proceeds from the auction will be donated to NGO @ahbap to help victims of the earthquake in Türkiye ???? pic.twitter.com/Q4eFCXtkPe

— Merih Demiral (@Merihdemiral) February 9, 2023

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla yıldız futbolcuların formalarının açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacağını duyurdu. Bu formalar açık artırma yöntemiyle satışa çıkacak ve elden edilen gelir deprem bölgesinde kullanılmak üzere Ahbap derneğine bağışlanacak.

Ronaldo, Dybala ve Bonucci'nin deprem için bağışladığı formalar satıldı!

Bunun dışında Ronaldo, Dybala ve Bonucci'nin formalarının açık artırması sonlandı ve toplamda 5 milyon TL'lik gelir elde edildi. Ayrıca Atletico Madrid futbolcularından Alvaro Morata ve Antoine Griezmann'ın bağışladığı imzalı formaların açık artırması ise sürüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Merih Demiral Harry Kane Türkiye Futbol Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title