Haberler

Bixby Ne Zaman Geliyor?

Uzun süredir ortalıkta Samsung'un Bixby adını verdiği kişisel asistanı tüm Dünya'da kullanıma sunacağı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu.

Uzun süredir ortalıkta Samsung'un Bixby adını verdiği kişisel asistanı tüm Dünya'da kullanıma sunacağı dedikoduları ortalıkta dolaşıyordu. Fakat yeni gelen resmi bilgilere göre Bixby'nin bugün tanıtılacağı ve dağıtılmaya başlanacağı ortaya çıktı.

Bixby özellikleri ne zaman çalışacak?

İnternette yapılan yorumlara göre İngiltere, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, Arjantin, Afganistan, İren, Birleşik Arap Emirlikleri, Avustralya, Filipinler, Malezya ve Pakistan ülkelerinde bazı kullanıcılar çoktan Bixby ve kendisiyle ilgili uygulamalara erişim sağlayabiliyor.

Fakat Bixby ve yan uygulamalarının Bixby ile ilgili olan hiçbir özelliği şu anda kullanılabilir durumda değil. Bugün gerçekleşecek tanıtımın ardından bu özellikler de aktif hale gelecek.

Son olarak Samsung'un tüm cihazlarında Bixby'nin çalışmayacağını ve kişisel asistanın bazı Samsung cihazlara da normalden daha geç gelebileceğini hatırlatalım.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Güney Afrika Samsung Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title