Haberler

Tekirdağ Sanayi Odası İçin Dilekçe Veriliyor

açıklamada bulunan, Ömer Sarıoğlu; "Tekirdağ Sanayi Odası kurma çalışmalarımızda mutlu sona geldik.1015 imza ile 26 Nisan 2013 tarihinde hem Sanayi Bakanlığına, hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOOB) dilekçemizi veriyoruz" dedi.

umhuriyet Halk Partisinin (CHP) İş Dünyası Diyalog ve Dayanışma Birimince Çorlu'da düzenlenen ve Trakya'daki iş adamları ile organize edilen toplantı öncesinde

açıklamada bulunan, Ömer Sarıoğlu; "Tekirdağ Sanayi Odası kurma çalışmalarımızda mutlu sona geldik. 1015 imza ile 26 Nisan 2013 tarihinde hem Sanayi Bakanlığına, hem Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine (TOOB) dilekçemizi veriyoruz" dedi.

Sarıoğlu; "Daha önceki görüşmelerimizde hem bakanımız hem TOBB başkanımız bu işe çok sıcak baktıklarını söylediler, özellikle Hisarcıklıoğlu başkan bize destek vererek, her türlü yardımı yapacağı sözünü verdi. Tekirdağ büyük bir sanayi kenti, sanayi odası olması gerekli" dedi. Bölgedeki Ticaret ve Sanayi Odalarında seçimlerin olduğunu kaydeden Tekirdağ Sanayi Odası Müteşebbis Heyeti Başkanı Ömer Sarıoğlu; "TOBB başkanı Hisarcıklıoğlu seçimlerden sonra yapalım demişti, onların seçimlerini bekliyoruz" dedi.

25.04.2013 22: 00: 26

TSI

NNNN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Trakya Bölgesi Tekirdağ Türkiye Çorlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title