Haberler

Tekirdağ'da PKK ve Dhkp-C Operasyonu: 5 Gözaltı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri ve terör örgütleri PKK ve DHKP-C’nin propagandasını yaptıkları tespit edilen 5 kişi yakalandı.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ve Kapaklı ilçelerinde sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettikleri ve terör örgütleri PKK ve DHKP-C'nin propagandasını yaptıkları tespit edilen 5 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre jandarma ekipleri, sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden ve terör örgütleri PKK ile DHKP-C'nin propagandasını yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik operasyon başlattı.

Jandarma ve polis ekiplerince düzenlenen operasyonda S.B. (54), B.B. (51), M.G. (29), C.H. (40) ve Ö.H. (36) gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında başlatılan soruşturmaların devam ettiği öğrenildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Tekirdağ PKK 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title