Haberler

Tekirdağ'da kısa kısa

Güncelleme:

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ulaşım kalitesini arttıracak ve yol ağını güçlendirecek çalışmalarına devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde ulaşım kalitesini arttıracak ve yol ağını güçlendirecek çalışmalarına devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, çalışmalar kapsamında Marmaraereğlisi ve Çorlu ilçelerindeki Türkmenli-Çeşmeli, Türkmenli-Yeniçiftlik, Türkmenli-Şahpaz, Şahpaz-Türkmenli mahalleleri arasındaki yenilenen yollar düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şahpaz Mahallesinde gerçekleşen törende Fen İşleri Dairesi Başkan Vekili Yüksel Özdal yapılan çalışmalar hakkında teknik bilgiler verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da yaptıkları yol çalışmalarının ardından ulaşım konforunun arttığını, trafik akışınında daha güvenli hale geldiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Şahpaz Mahalle Muhtarı İlker Soydan, Albayrak ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'a yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.

-Süleymanpaşa Belediye Başkanı Yüksel, esnaflarla bir araya geldi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Berberler ve Kuaförler Odası ile Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri ile buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte bir otelde gerçekleşen istişare toplantılarında esnafa güncel salgın tedbirleri ile bilgilendirme yapıldı.

Başkan Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesinin gerçekleştirdiği hizmetlerin yanı sıra 2022 yılı itibariyle hayata geçirilecek projeleri de tanıttı.

Odalara kayıtlı en eski üye esnaflara anı plaketleri takdim eden Yüksel, uzun yıllar Tekirdağ'a hizmet vermiş esnaflara teşekkür etti.

-Tekirdağ NKÜ'de "Sosyolojiyi Kurmak - Klasikleri Yeniden Okumak" konferansı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü tarafından "Sosyolojiyi Kurmak - Klasikleri Yeniden Okumak" konferansı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen konferansta İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Enes Kabakcı konuşmacı olarak katıldı.

Prof. Dr. Kabakcı, konferansta sosyal bilimlerdeki yerine ve önemi ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

Konferans sonunda Prof. Dr. Kabakcı'ya günün anısına tablo hediye edildi.

Konferansa Rektör Yardımcısı ve Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin Vatandaş, Balkan Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (BAKLKAM) Müdürü Doç. Dr. Sezai Öztaş, akademik personeli ile öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Edebiyat Çorlu Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title