Haberler

Tekerlekli Sandalyeyle Oy Kullandı

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde Tekerlekli Sandalyeli Yaşlı Bir Vatandaş Yakınlarının Yardımıyl Sandığa Giderek Oyunu Kullandı.

Balıkesir'in Bandırma İlçesi'nde tekerlekli sandalyeli yaşlı bir vatandaş yakınlarının yardımıyl sandığa giderek oyunu kullandı.

Bandırma 100.Yıl Mahallesi'ndeki seçmen Hacı Ahmet Güneş, tekerlekli sandalye ile oy kullanmak için 100.Yıl İlköğretim Okulu'na gelip sandığa giderek oyunu kullandı. Oy kullanmanın vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Güneş, tekerlekli sandalyeyle de olsa oyunu kullandığı için mutlu olduğunu söyledi. Öte yandan Erdek ve Tatlısu'da tatillerini yapan vatandaşlar da tatillerini yarıda keserek Bandırma'ya gelip oylarını kullandı. Bazı vatandaşlar kucaklarında küçük çocuklarıyla sandığa gittiler. İzmir Çeşme'de tatil yapan 18 yaşındaki Zeynep Can isimli öğrenci oy kullanmak için tatilini yarıda kesip seçim bölgesi olan Paşabayır Nahallesi'ndeki Kültür Eğitim Vakfı Özel Lisesindeki sandığa gelip, sabah erkenden oyunu kullandı. Zeynep Can "İlk defa oy kullandım çok mutluyum vaytandaşlık görevimi yaptım" dedi.

(MY-MEY)

22.07.2007 16:18 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title