Haberler

Tek Zayıfını Araba Üstünde Kalemle Düzeltti

Denizli'de Bugün Binlerce Öğrenci Karnesine Kavuşurken, Bazı Öğrencilerin Karnelerindeki Zayıf Notları Kalemle Düzeltme Çabaları Dikkat Çekti.

Denizli'de bugün binlerce öğrenci karnesine kavuşurken, bazı öğrencilerin karnelerindeki zayıf notları kalemle düzeltme çabaları dikkat çekti.

İlköğretim ve lise öğrencileri bugün okullarında düzenlenen törenle karnelerine kavuşarak yaz tatiline çıktı. Karneleri iyi olan öğrenciler sevinçlerini arkadaşları ve yakınlarıyla paylaşırken zayıf notu olanlar kırıklarını düzeltmek için çeşitli yollara başvurdu. Bazı lise öğrencileri, zayıf notlarını ara sokaklara giderek kalemleriyle düzeltti. Bir lise öğrencisi, kırtasiye dükkanına girerek karnesinden bir renkli fotokopi çektirdi ve arkadaşıyla birlikte bir aracın üzerinde kalemiyle tek zayıf notunu

düzeltmek için uzun uğraşlar verdi. Kendisini görüntüleyen muhabire aldırmayan öğrenci, "Bunu ailen bilmeyecek mi?" sorusuna, "Bilecekler ama bizim için de hayat meselesi. Yapacak bir şey yok" diye cevap verdi.

(SK-AV-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title