Haberler

Tecavüze Uğrayan 1,5 Yaşındaki N.n.b. Çocuk Yuvasında

İzmir'in Menderes İlçesinde 4 Gün Önce Dövüldüğü İddiasıyla Hastanede Tedavi Altına Alınan ve Tecavüze Uğradığı Tespit Edilen 1,5 Yaşındaki N.n.b'nin, Karşıyaka Çocuk Yuvasına Yerleştirildiği Bildirildi.

İzmir'in Menderes ilçesinde 4 gün önce dövüldüğü iddiasıyla hastanede tedavi altına alınan ve tecavüze uğradığı tespit edilen 1,5 yaşındaki N.N.B'nin, Karşıyaka Çocuk Yuvasına yerleştirildiği bildirildi.

İl Sosyal Hizmetler Müdürü Zekeriya Ertaş, N.N.B'nin, tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden taburcu edildikten sonra 0-12 yaş grubu çocukların kaldığı Karşıyaka Çocuk Yuvasına yerleştirildiğini söyledi.

N.N.B'nin bir kardeşinin de bu yuvada olduğunu, diğerinin ise Hatay 80. Yıl Çocuk Yuvasında kaldığını belirten Ertaş, şöyle konuştu:

''N.N.B. artık yuvada kardeşiyle birlikte kalacak. Çocuğun velayet durumu iptal olursa ya kuruluşta bakılacak ya evlat edindirilecek ya da korucu aile yanına yerleştirilecek. Bunlar alternatifler. Anne şu anda evli görünüyor ama ayrı yaşıyorlarmış. Çocuğun velayetiyle ilgili süreç devam ediyor. Gerekli incelemeleri yapacağız. Durumu, velayetin iptal edilip edilmemesine göre değerlendireceğiz.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title