Haberler

Tarsus'ta Sağanakla Gelen Dolu, Ekili Alanları Vurdu

MERSİN'in Tarsus ilçesinde sağanakla birlikte gelen dolu, ekili alanları vururken, ekipler hasar tespit çalışmalarına başladı.

MERSİN'in Tarsus ilçesinde sağanakla birlikte gelen dolu, ekili alanları vururken, ekipler hasar tespit çalışmalarına başladı.

Tarsus ilçesine bağlı, Aliağa, Bahşiş, Yeşiltepe, Hasanağa, Köselerli, Kulak, Alifakı ve Akarsu mahallelerinde yağışla birlikte gelen dolu etkili oldu. Yağan dolu nedeni ile bölgede bulunan seralarda hasar meydana geldi. Üreticilerin başvurusu üzerine Kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hasar tespit komisyonu oluşturdu. Ekipler arazide hasar tespit çalışmalarına başladı. İlk belirlemelere göre bölgede 270 çiftçiye 5 bin 600 dekar arazide ekili bulunan güzlük biber, kabak, lahana, marul, patlıcan, ıspanak, pırasa ve karnabaharın ve 32 dekarlık bir seranın da zarar gördüğü ortaya çıktı. Tahmini zararın 9 milyon 229 bin 650 TL olduğu belirlendi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşiltepe Aliağa Mersin Tarsus Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title