Haberler

Fenerbahçe Maçında Bursaspor Taraftarını Döven Polis, İşinden Oldu

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, dün oynanan Fenerbahçe - Bursaspor karşılaşmasında yeşil beyazlı taraftarı darp eden polis memurunu açığa alarak adli ve idari işlem başlattı.

Dün oynanan Fenerbahçe Bursaspor maçını izlemeye gelen Bursaspor taraftarlarından biri polisler tarafından dövülürken çekilen görüntüler kamuoyunu ayağa kaldırdı.

Bir taraftarın cep telefonu ile çektiği videoda polisler "Teksas" olarak adlandırılan Yeşil-Beyazlı taraftar grubundan bir şahsı orantısız bir şekilde döverken görülüyor. Kafa bölgesini kollarıyla örtmeye çalışan taraftar, sert yumruklardan sonra kafasına ağır tekme darbesi alarak yere yığılıyor.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRDI

Olay sonrası, İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre taraftarı darp eden polisin görevinden uzaklaştırılarak, adli ve idari işlem başlatıldığı öğrenildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Özellikle sosyal medyada Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe-Bursaspor futbol takımları arasındaki TFF Süper Lig müsabakasında misafir seyirci tribünü iç kısmında bir polisin Bursaspor'lu bir taraftarı darp ettiği iddia edilen görüntülerle ilgili olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Fenerbahçe-Bursaspor arasında gerçekleşen müsabakada, 6'sı Fenerbahçe, 16'sı Bursaspor taraftarı olmak üzere toplam 22 şahıs hakkında 6222 sayılı kanun kapsamında işlem yapılmıştır. Ayrıca taraftarın darp edilmesi iddiasıyla ilgili bir komiser yardımcısı da açığa alınmış olup konuyla ilgili incelemeler devam etmektedir. Sporun rekabet, kardeşlik ve dostluk ruhuna aykırı hiçbir şiddet olayına müsaade edilmeyeceği gibi polis meslek disiplinine aykırı tutum ve davranışlarda bulunan personel ile ilgili olarak da yasal işlemlerin tavizsiz yapılacağı tüm sporsever halkımıza saygı ile duyurulur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Bursaspor 3. Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (45)

Cimbom:

Zibidileri dövün. Evlerine gidin analarını , babalarınıda dövün maç seyretmeyi öğrensihler

18
16
yanıtYanıtla
nadir:

senin de inşallah çocuğunu böyle dövsünler.

yanıt0
yanıt0
SAĞDUYU:

Üç tane serseri taraftara kim sahip çıkıyorsa, bilsin ki, ''polis imdat''dediğinizde yardımınıza yakınlarınız koşsun! O komiseri işinden atacak kimseyi ben göremiyorum. Taraftar olmak yerine ''serseri yaratık'' olmayı seçenlere yapılan her türlü şiddet içeren muamele mubahtır. Eline sağlık, ellerin dert görmesin komiser kardeşim!

18
16
yanıtYanıtla
kazım:

sağduyu sen nasıl bir tür koyunsun.

yanıt0
yanıt0
polisbizimpolisimiz:

Sonra Polisin Yetkisi Yok Diyolar Adamı İşinden Etmişler Nasıl Kullansın Adam Silahı Yada Tekmeyi. Bundan Sonra Kimse Taraftarlara mudahale bile etmez işimden olacam diye korkar. kim bilirne yaptı o taraftar bilemeyiz. haklı kım haksız kım

14
15
yanıtYanıtla
sabri:

bu bir dayak değil linç inşallah aynı sopanın aynısını sana ailenden birisine uygularlar sende anlarsın hak vermeyi koyun.

yanıt0
yanıt0
x:

iş stresi, yoğun baskı, tahrik ve benzeri türden bir savunma ile uyarı cezası alır. Ve yeri değiştirilir. Aferin koçim. . Adam olmayanı anlamayanı tımarlayacaksın. Helal olsun. Ellerine sağlık.

9
9
yanıtYanıtla
yusug:

inşallah senin çocuğunuda aynı şekilde hallederler.

yanıt1
yanıt0
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww:

çok fena vuruyor göruntulerde tekmeler :(

5
3
yanıtYanıtla
HERKES İŞİNİİ YAPIYOR:

DEVLET DÖV DEDİYSE DÖVECEK AMA DEVLET DÖV DEMİŞMİ DEMEMİŞMİ

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title