Haberler

    Eski Futbolcu Tanju Çolak Mehmetçik'e Destek

    Güncelleme:

    Eski futbolcu Tanju Çolak ve beraberindeki futbolseverler, Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan bazı askerlere baklava ikram etti.

    Eski Milli futbolcu Tanju Çolak, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçik'e destek verilmesi gerektiğini belirterek, " Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerimizdeki futbolcuların maç sonrası Kilis'e gelerek askerimizle kucaklaşması gerekiyor." dedi.

    Tanju Çolak ve beraberindeki futbolseverler, Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı'na gelerek, Zeytin Dalı Harekatı'na katılan bazı askerlerle bir araya geldi. Kamuflaj giyerek askerlerle sohbet eden Tanju Çolak, Mehmetçik'e tatlı ikramında bulunup, hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Eski Futbolcu Tanju Çolak Mehmetçik'e Destek Çağrısı Bulundu

    "TÜRK ORDUSU DÜNYANIN BİR NUMARASI"

    Ziyaretine ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Tanju Çolak, harekatla ilgili gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi. Türk ordusunun dünyanın bir numarası olduğunu vurgulayan Tanju Çolak, şunları kaydetti:

    "Futbol camiamız buradaki askerler için gidebildikleri noktaya kadar gidebilmelidir. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi kulüplerimizdeki futbolcuların maç sonrası Kilis'e gelerek askerimizle kucaklaşması gerekiyor. Türkiye'de futbola azalan ilgi bu vesileyle artacaktır diye düşünüyorum. Kim buraya gelirse askerimiz ve polisimizle kucaklaşırsa kazançlı olur. Mehmetçik'in bu sevgiye ve motivasyona ihtiyacı var. Samsunlu olarak, Türkiye Cumhuriyetinin bir ferdi olarak içime sinmedi. Dualarımı İstanbul'da yapıyordum bugün kalkıp Kilis'e geldim. Burada olmamız lazım."

    Eski Futbolcu Tanju Çolak Mehmetçik'e Destek Çağrısı Bulundu

    "MEHMETÇİK'E DAHA FAZLA SAHİP ÇIKILMALI"

    Türk milletinin, ordusuna büyük destek verdiğini anlatan Tanju Çolak, futbolcuların da sınır ötesinde görev yapan Mehmetçik'e daha fazla sahip çıkması gerektiğini sözlerine ekledi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Tanju Çolak Fenerbahçe Kilis Spor Haberler

    500

    Yorumlar (14)

    Azad:

    Ac kaldi yalakalik yapiyor

    7
    8
    yanıtYanıtla
    Karabüklü:

    Silahlı çete mi kuracak

    10
    2
    yanıtYanıtla
    özgür:

    çocukların ölümünde seninde payın olsun buda uyutulmuş koyun. .

    5
    5
    yanıtYanıtla
    the crow:

    bu sahtekar hala serbestmi geziyor adakete bak hizaya gel Seren Serengil bir dedikodu için hapis yatıyor bu soyguncu mafiya üyesi ceza bile almıyor birde tatlıyı pis elleriyle askere yediriyor

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Hapisten çıkmış:

    Tribünlere oynamaya devam...

    7
    0
    yanıtYanıtla
    Şennur:

    Karadenizli olmak böyle bir şey delikanlı mert olur bazılarına örnek olsun

    4
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    ILKDEFA DOGRU BIRIS YAPMIS

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Ali:

    Kendisi zamanında askerlikten kaçmıştı

    3
    1
    yanıtYanıtla
    Akademisyen:

    Askerimizin yanindayiz. Ihtiyac halinde bir adim kacarsam erkek diye daha gezmem ! Kacan olursa da izin cikarsa devletten hic acimadan vururum ! Memleketin oyle toplara ihtiyaci yok !

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Kara KartalMobil-IOS:

    Sanki destek yokmuş gibi algı yaratılıyor,Tanju gibilerin showuna ihtiyaç yok,MEHMETÇİK her daim Türk milletinin gözbebeğidir,vatanın koruyucusudur,yeri gelince 80 milyon bir mehmetçik için yeri göğü yıkar birileri istedi diye destek olunmaz onlar zaten bizim kalbimizdedir.Bu böyle biline.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title