Haberler

Taksim'deki Şüpheli Paket Paniği

Taksim'de Bir Büfenin Yanına Bırakılan Şüpheli Çanta, Paniğe Neden Oldu. Çevrede Geniş Güvenlik Önlemleri Alınırken, Bomba İmha Ekiplerinin Fünye ile 3 Defa Patlattığı Çantanın İncelenmesine Devam Edildiği Öğrenildi.

Taksim'de bir büfenin yanına bırakılan şüpheli çanta, paniğe neden oldu. Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, bomba imha ekiplerinin fünye ile 3 defa patlattığı çantanın incelenmesine devam edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, Taksim Sıraselviler Caddesi üzerinde bulunan bir büfenin yanına, saat 17.00 sıralarında şüpheli bir çanta bırakıldı. Çantayı fark eden vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Caddeyi trafiğe kapatan ve çevrede bulunan dükkanları boşaltan polis, bomba imha ekiplerine haber verdi. Çevrede paniğe neden olan çanta, olay yerine gelen özel kıyafetli uzman ekipler tarafından fünye ile patlatıldı. İlk patlamada yeterli bulguyu elde edemeyen bomba imha ekipleri, çantayı 2 defa daha fünye bağlayarak patlattı. Polisin çanta üzerindeki incelemesi halen devam ederken, olayla ilgili 2 kadının gözaltına alındığı iddia edildi.

(EY-ÖFA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title