Haberler

Taksici, "Cumhurbaşkanı'na Meydan Okuyorsun" Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada

Güncelleme:

Çekmeköy'de, bir taksi şoförü, "Cumhurbaşkanı'na meydan okuyorsunuz. Cumhurbaşkanı UBER yasak dedi. Utanmıyor musun?" deyip yolcu alan UBER sürücüsüne saldırdı. Dehşet anları kameraya yansıdı.

Çekmeköy'de bir taksi şoförü,"Cumhurbaşkanı'na meydan okuyorsunuz. Cumhurbaşkanı UBER yasak dedi. Utanmıyor musun?"deyip UBER aracına saldırdı. Saldırı sonrası UBER sürücüleri ve taksi şoförleri Çekmeköy polis merkezinde toplandı. Polis merkezi önünde gergin dakikalar yaşanırken, polis ekipleri kalabalığı olaysız bir şekilde dağıttı.

UBER SÜRÜCÜSÜ, YOLCU ALMAK İÇİN DURDU

Olay, 23.30 sıralarında, Çekmeköy Hamidiye Mahallesi Barışyolu caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre 34 BDH 343 plakalı UBER aracı sürücüsü İsmail Erdemi, yolcu almak için durdu.

TAKSİCİ POLİSE BİLDİRDİ

Bu sırada oradan geçmekte olan bir taksi sürücüsü UBER sürücüsünün yolcu aldığını gördü. Durumu polis ekiplerine bildirdikten sonra UBER aracını takip etmeye başladı. Kısa bir süre sonra polis ekipleri UBER aracını durdurdu.

Taksici, 'Cumhurbaşkanına Meydan Okuyorsun' Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada

ARACA SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

İddiaya göre Polis ekiplerinin UBER aracını işlem yapmak için durdurduğu sırada, arkadan takip eden taksi şoförü aracından inerek, UBER sürücüsü İsmail Erdemi'yi tehdit etti ve UBER aracına vurmaya başladı. Araçtan inmeyen UBER sürücüsü saldırı ve tehdit anlarını cep telefonu kamerası ile kaydetmeye başladı.

"SİZ CUMHURBAŞKANINA MEYDAN OKUYORSUNUZ"

Görüntülerde taksi sürücüsünün "Siz Cumhurbaşkanına meydan okuyorsunuz, bu ülkenin Cumhurbaşkanı UBER yasak dedi. Utanmıyor musun? Hırsızlık yapıyorsun sen" dedikten sonra UBER aracının kaputuna vurduğu görülüyor. Daha sonra gece bekçilerinin müdahalesinin ardından taksi şoförünün oradan uzaklaştırdığı görülüyor.

Taksici, 'Cumhurbaşkanına Meydan Okuyorsun' Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada

5 KİŞİ İFADELERİ ALINMAK ÜZERE POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

Olay yerine gelen polis ekipleri olaya karıştığı iddia edilen beş kişiyi ifadelerini almak üzere Çemeköy polis merkezine götürüldü. Burada olaya karışan taksi şoförü oldukları öğrenilen Hamza B. Emre K. ve Çetin A. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. UBER sürücüsü İsmail Erdemi ve yolcunun şikayetçi olduğunu öğrenilirken polis merkezinde ki ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. UBER aracı ise trafikten men edildi.

Taksici, 'Cumhurbaşkanına Meydan Okuyorsun' Deyip UBER Sürücüne Saldırdı! Dehşet Anları Kamerada

UBER VE TAKSİ ŞOFÖRLERİ KARŞI KARŞIYA GELDİ

Olay sonrası taksi şoförleri ve UBER sürücüleri arkadaşlarına destek olmak için polis merkezine akın etti. İki tarafta kısa sürede 60 ve 70 kişi olurken, burada gergin dakikalar yaşandı. Polis ekipleri kalabalığı olaysız bir şekilde dağıtırken, taraflar arası fiziksel bir kavga yaşanmadı.

"TEHDİT VE FİZİKİ BİR MÜDAHALE VAR"

Olay sonrası konuşan Lisanslı Taşımacılar Derneği Başkanı Metin Magriso, tehdit ve fiziki bir müdahalenin olduğunu belirterek, "Yine taksici-UBER gerilimi yaşadık. Her zaman dediğimiz gibi tüm taksici camiasına mal etmediğimiz bir durum, üç beş tane kendini bilmez diye tabir ettiğimiz kişiler arkadaşımıza saldırı gerçekleştirdi. Durumu hemen emniyet ekiplerine haber verdik. Karakola geldik arkadaşımıza destek olmaya, ifadelerin alınmasını bekliyoruz, şikayetçi olarak devam ediyor bu konu. Arkadaşımıza yolculuk esnasında 3-5 taksi şoförü aracının önünü keserek çeşitli hakaretler savuruyorlar, arabaya fiziki bir müdahale var. Yolcu için korku dolu anlar yaşandı, arkadaşımız da bu durumdan çok rahatsız. Bundan sonrası yargıda devam edecek" dedi.

Şahısların ifadeleri alındıktan sonra, taraflar olaysız bir şekilde dağıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çekmeköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (40)

xyz:

Ticari taksi istemiyoruz uber gelsin

19
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

haksız kazanç elde eden uber daha beter olsun

1
17
yanıtYanıtla
GEÇ BUNLARI GEÇ:

eyy cahil müsvettesi önce araştır öyle çık meydana

yanıt4
yanıt1
OKU:

HINCAL ULUÇ DİYOR Kİ OKU

yanıt4
yanıt1
Eşref:

Bütük ticari taksiler kaldırılsın UBER olsun.

14
2
yanıtYanıtla
can:

peki okadar emeği ile plakaları alan ne olcak ? konusurken biraz düşünürek konuşun.

yanıt2
yanıt6
can can an:

OZAMAN adam olacaklar insan evladı gibi işlerini yapacaklar canısı

yanıt4
yanıt1
Yaşasın uber ):

UBER araçlarının yolunu keseceğinize tehditler savuracağınıza biraz kendinize çekidüzen verin. . .

14
1
yanıtYanıtla
Leda:

Herkes orada ekmeğini kazanmak için çalışıyor! Taksiciler siz yolcu ve mesafe seçin, insanları dolaştırarak götürün, turistleri kazıklayın, birçoğunuzun ağzı zaten bozuk ondan sonra neden Uber. İşte bu yüzden Uber!!!!

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Yaşasın uber

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title