Haberler

'Takı Dikkat Çekmemeli'

'Dudaktan Kalbe' Dizisinin 'Prenses Cavidan'ı Özge Özder Goldistanbul Dergisine Mücevher Tutkusunu Anlattı. Mücevherin İnsanın Kişiliğini Yansıttığını Belirten Güzel Oyuncu, 'Takılarım Beni Anlatmalıdır' Dedi..

'DUDAKTAN KALBE' DİZİSİNİN 'PRENSES CAVİDAN'I ÖZGE ÖZDER GOLDİSTANBUL DERGİSİNE MÜCEVHER TUTKUSUNU ANLATTI. MÜCEVHERİN İNSANIN KİŞİLİĞİNİ YANSITTIĞINI BELİRTEN GÜZEL OYUNCU, 'TAKILARIM BENİ ANLATMALIDIR' DEDİ..

Özge Özder son dönemin adından en çok söz ettiren oyuncularından biri. 'Dudaktan Kalbe' dizisinde canlandırdığı 'Prenses Cavidan' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu, bir yandan da tiyatro projelerinde yer alıyor. 'Dudaktan Kalbe'de giydiği kıyafetler ve taktığı şık takılarla göz dolduran Özder, gerçek hayatta sadelikten yana olduğunu söylüyor. Mücevherdeki tercihlerini ise şöyle anlatıyor:

* Mücevherle aranız nasıl? Ne tür takılar takarsınız?

-Eskiden altından ya da pahalı takılardan hoşlanmazdım çünkü bana anlamsız gelirdi. 'Kime göre ya da neye göre değerli bu taş?' diye düşünürdüm. Ama 20'li yaşlarımı geride bırakınca mücevherden çok hoşlanmaya başladığımı fark ettim. Özellikle pırlanta beni büyülüyor. Takının, kadına asalet katan şık bir ayrıntı olduğunu düşünüyorum. Ama bence en önemli ayrıntı; takıyı yerine göre kullanmak ve insanların gözüne sokmak için takılmış hissi uyandırmamak. Ne taktığı ve nerede kullandığı insanın kişilik yapısını da ele veriyor. Ben beyaz altın haricinde altın takmıyorum. Genelde gösterişli ve büyük takılardan kaçıp, daha zarif ve naif tasarımları tercih ediyorum. Takı; bir kadında ilk göze çarpan şey olmamalı. Kadını tamamlayan, kadın olmanın ayrıcalığını vurgulayan ve zarafete hizmet eden bir tamamlayıcı olmalı.

* En çok hangi takıları kullanıyorsunuz?

-Tiyatroda ve çekimler sırasında sürekli çıkartmak zorunda oluğum için kaybederim korkusuyla pek fazla takı takmıyorum. Alyansımı, nazarlıklı bilekliğimi ve pırlantalı saatimi ise hiç çıkartmıyorum. Ama benim kullandığım takılar hep beyaz altın ve pırlanta üzerine.

* Uğur getirdiğine inandığınız bir takınız var mı?

-Evet. İlk paramla kendime aldığım taşlı, beyaz altın nazarlık şeklindeki bilekliğim.

* Şu ana kadar aldığınız en değerli mücevher neydi?

-Eşim Tansel Öngel'in 30. yaşgünü partimde bana hediye ettiği, üzerinde 48 pırlanta olan beyaz altın kolye. Onu takarken bana, 'Beraber geçireceğimiz her yıl için bir pırlanta' demesi ve ilk defa bir kadına böyle bir hediye almanın heyecanıyla ellerinin titremesi unutulacak gibi değildi. Çok kıymetli bir hediye.

* Mücevher alırken nelere dikkat edersiniz?

-Beni anlatmasına.

* Aile yadigarı olan bir takınız var mı?

-Yok maalesef. Ama 'Büyük büyükannemden bana kaldı' diyerek etrafta nostaljik bir takıyla dolaşmayı gerçekten çok isterdim. Bence, gizemli bir tarafı oluyor böyle takıların

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title