Haberler

Swarovski Işıltısı Şimdi Boyner'de

Güncelleme:

Swarovski, 2014 İlkbahar/Yaz koleksiyonuyla Boyner İstinyepark Mağazası'ndaki yerini aldı.

Müşterilerini her sezon yeniliklerle buluşturan Boyner Mağazaları, yeni sezona Swarovski'yle damgasını vuruyor. Sanata övgü niteliğindeki yeni koleksiyonuyla Swarovski, 2014 İlkbahar/Yaz sezonunda Boyner İstinyepark Mağazası'ndaki yerini aldı.

Swarovski bu sezon doğa, çağdaş sanat, farklı kültür ve becerilerin etkilerini her zamankinden daha fazla taşıyan bir koleksiyonla karşımıza çıkıyor. Kavimsel el sanatlarından çağdaş sanata farklı etkiler taşıyan bu yeni koleksiyonda toprak tonları ve parlak temel renkler göze çarpıyor. Basit ve karmaşık malzemelerin bir arada kullanıldığı ve modernlik ile kadınsılık unsurlarının vurgulandığı yeni koleksiyonda etnik kültürler sanat akımları ile karşı karşıya geliyor. Sadeliği ve ışıltıyı kaynaştıran bu takı parçaları gardıropların olmazsa olmazları arasında yerlerini alacak.

Modası hiçbir zaman geçmeyen klasik parçalardan, günün eğilimlerini yansıtan tasarımlara, yaşı ve tarzı ne olursa olsun tüm kadınlara farklı ortamlarda kullanabilecekleri seçenekler sunan; Sevgililer Günü için de benzersiz bir alternatif oluşturan Swarovski ürünlerini Boyner İstinyepark Mağazası'nda bulabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Swarovski Boyner Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title