Haberler

Süreyya Ayhan: "Yücel Kop'tan Başkasıyla Çalışmam"

Milli Atlet Süreyya Ayhan Kop, Atletizm Federasyonu'nun 'Yurt Dışından İstediğin Antrenörü Getirelim' Teklifini Reddetti.

Milli atlet Süreyya Ayhan Kop, Atletizm Federasyonu'nun ''Yurt dışından istediğin antrenörü getirelim'' teklifini reddetti.

Milli atlet, federasyon başkanı Mehmet Terzi ile yaptığı telefon görüşmesinde, Yücel Kop'a görev verilemeyeceği bilgisini aldıktan sonra, ''Eşim Yücel Kop'tan başka kimseyle çalışmam'' dedi.

Ayhan'ın bu cevabı üzerine, bir başka çalıştırıcı teklifini geri çektiğini ve bu konuda ısrarcı olmayacaklarını ifade eden Mehmet Terzi, ''Sporcu istemedikten sonra, özellikle antrenör konusunda ısrarcı olmanın hiçbir anlamı yok. Federasyon yönetim kurulu olarak, Yücel Kop'a görevlendirme yapılmaması kararı aldık ve bunu uygulayacağız'' diye konuştu.

Federasyon başkanı Terzi, milli atletin ABD kampının 2 aylık tutarının, Türkiye'den ayrılmadan önce kendisine peşin olarak ödendiğini, kalan 2 aylık paranın da hesabına yatırıldığını belirterek, ''Süreyya Ayhan'ın bundan sonraki kamp masrafları da federasyon tarafından karşılanacak'' dedi.

Federasyonun, milli atlete sponsor bulma çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Terzi, ''Eşi ve antrenörü Yücel Kop için federasyon tarafından ödeme yapılmayacak'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title