Haberler

    Süper Lig'de haftanın maçına Misli.com'da CANLI BAHİS oyna! Beşiktaş'ın Sivasspor'a karşı iddaa...

    Bu bir ilandırBEŞİKTAŞ - SİVASSPORBeşiktaş'ta Victor Ruiz cezalı. Lens ve Dorukhan sakat, Ljajic'in durumu maç saati netleşecek.

    Bu bir ilandır

    BEŞİKTAŞ - SİVASSPOR

    Beşiktaş'ta Victor Ruiz cezalı. Lens ve Dorukhan sakat, Ljajic'in durumu maç saati netleşecek.

    Sezonun ilk yarısını Gençlerbirliği'ni farklı mağlup ederek kapatan siyah-beyazlılar, yeni yıla kupadaki Erzurum deplasmanında 3-2 kaybederek başladı.

    Beşiktaş'ın en önemli silahları 8 asisti bulunan Caner Erkin, 7 gole katkı veren (4 gol - 3 asist) Atiba ve golcüsü Burak Yılmaz (5 gol - 2 asist) olacak.

    Süper Lig'in lideri Sivasspor'da ise orta sahanın dinamosu Mert Hakan Yandaş cezalı.

    Fenerbahçe'ye karşı Hakan Arslan cezalı durumdaydı ve TD Rıza Çalımbay, Fatih Aksoy ile Ziya Erdal'ı orta alanda görevlendirip Emre Belözoğlu ile Luiz Gustavo'yu kilitleyerek maçı kazanmasını bilmişti.

    İlk yarıdaki tüm maçlarda gol atan tek takım olan Yiğidolar, deplasmanda oynadığı son 5 maçta da en az 2'şer gol buldu. Sezonun ilk maçını da 3-0 kazanmışlardı.

    Beşiktaş, Süper Lig'deki son 20 iç saha maçının sadece 1'ini kaybetti! (14G - 5B)

    Sivasspor, deplasmanda oynadığı son 4 lig maçından 10 puan çıkartmasını bildi. (3G - 1B)

    İki takım arasında ligde oynanan son 5 lig maçının 3'ünü Sivasspor, 2'sini Beşiktaş kazandı.

    SPOR ARENA EDİTÖRÜ ERTAN ALİ UYAR'IN TERCİHİ...

    Beşiktaş, ligin ilk yarısının son haftasında Gençlerbirliği'ni farklı mağlup etmesine karşın gelecek adına iyi sinyaller vermemişti. Ayrıca o maçta Gençlerbirliği'nin öne geçtikten sonra 9 kişi kalmış olmasını da hatırlamak gerekiyor.

    Sivasspor ise TT Stadyumu'nda oynadığı Galatasaray maçından sonra deplasmanlarda da iyi sonuçlar almaya başladı ancak bu kritik maç öncesinde ciddi sakatlık sorunları ile boğuşuyorlar.

    Beşiktaş'ın zirve yarışını sürdürmek için bu maçı kazanmaktan başka çaresi yok. Bu sebeple geride ciddi boşluk bırakmak zorunda kalacaklar. Elbette siyah-beyazlıların savunma dengesizliğini ve Sivasspor'un hücum zenginliği de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Sivasspor Beşiktaş Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title