Haberler

Sulama Birliği Kararına Kızan Çiftçi Kamyonetiyle Kaymakamlık Binasına Daldı

Güncelleme:

Karaman'da Sulama Birliğine kızan çiftçi, kamyonetiyle kaymakamlık hizmet binasına daldı. Paniğe neden olan çiftçi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman'da Sulama Birliğine kızdığı ileri sürülen çiftçi, kamyonetiyle kaymakamlık hizmet binasına daldı.

SULAMA BİRLİĞİNE KIZIP ARACIYLA KAYMAKAMLIK HİZMET BİNASINA DALDI

Ayrancı ilçesinde meydana gelen olayda, Sulama Birliğine kızan 35 yaşındaki Veysel E., kullandığı 70 EA 802 plakalı kamyonetle Sulama Birliğinin de içinde bulunduğu Kaymakamlık hizmet binasına daldı.

PANİĞE NEDEN OLAN SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaymakamlık binasının giriş kapısındaki cam ve çerçevelerin kırıldığı olayda, kısa süreli panik yaşandı. Görevli polisler tarafından yakalanan araç sürücüsü Veysel E. gözaltına alındı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Veysel E.'nin olayı, ilçe kaymakamlık hizmet binasında bulunan Sulama Birliğine aralarında geçen bir olay nedeniyle kızdığından gerçekleştirdiği öne sürüldü. Şahıs ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ayrancı Karaman 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Turan Beşyaztaş:

Artık tarımda işçi olacaksınız yabancılara satılıyor.

5
4
yanıtYanıtla
DEMİÖREN YILDIRIM:

GARDAŞIM BU OY VERDİKLERİNİZİN SULU ONLAR ALIYPR EKMEĞİNİZİ ELİNİZDEN ADAMI SORMAZLARMI MADEM MEMLEKET GELİŞİYOR ZENGİNİN MALINA MAL KAYIYOR FAKİR SÜRÜNÜYOR

4
1
yanıtYanıtla
örenbayan:

vako vako vakko. . görüyorsunuz mükemmel türkçe`yi.

yanıt4
yanıt0
Fako:

T büyük yazılır sen görmeye devam et.

yanıt0
yanıt1
ali bozkurt İYİ olacak:

ekmek için eklemeddin miydi? yoksa insanoğlu ekmel mi? :) :) :)

0
4
yanıtYanıtla
CİNCİ HOCALAR:

Su para ile artık Yandaş şirketlere satıyorlar çiftçi onlara ödeyecek paraları uyanın artık. Oy verdikleriniz batıyor ve tarih tekerrür ediyor. Osmanlı da yıkılır iken böyle yapmıştı alın sözleri. . Şalvarı Şaltak Osmanlı Ekmede yok biçmede yok yemeye ortak Osmanlı.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title