Haberler

Star Wars Battlefront 2'den Oynanış Görüntüleri!

Star Wars Battlefront II'yi merakla bekleyenler için Gamescom 2017'den mükemmel bir tanıtım videosu daha geldi.

Star Wars Battlefront II'yi merakla bekleyenler için Gamescom 2017'den mükemmel bir tanıtım videosu daha geldi. Tamamen oynanış görüntülerinden oluşan bu video ile birlikte Starfighter Assault moduna göz atma fırsatı buluyoruz.

Battlefront II neler getiriyor?

Video ile birlikte yapım için ön sipariş verenlere dağıtılacak hediyeler de ortaya çıktı. Oynanış görüntüleriyle birlikte artık Electronic Arts oyunlarından alıştığımız üzere erken erişim sürecinin var olacağı da açıklandı.

Eğer Star Wars Battlefront II'nin Elite Trooper Deluxe Edition adlı sürümünü ön sipariş ile satın alırsanız, 14 Kasım tarihinden itibaren herkesten üç gün önce Star Wars Battlefront II'yi oynama fırsatı bulacaksınız.

Bu sürümü satın alanlara ayrıca sınıf güncellemeleri, 4 destansı yetenek güncellemesi, silahların ve silah modlarının direkt olarak açık gelmesi, Kylo Ren ve Rey temalı Star Wars: The Last Jedi'dan esinlenen karakter kıyafetleri gibi birçok ekstra özellik de sunulacak.

Yapımın 17 Kasım tarihinde PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya sürüleceğini hatırlatarak sizleri yayımlanan video ile başbaşa bırakalım.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title