Haberler

Yeniden "Magic" Olmak Üzere...

NBA'de Orlando Magic, Phoenix Suns ve Washington Wizards'ı ilgilendiren ciddi takas görüşmeleri, Cumartesi gününe damga vurmuş durumda.

NBA'de Orlando Magic, Phoenix Suns ve Washington Wizards'ı ilgilendiren ciddi takas görüşmeleri, Cumartesi gününe damga vurmuş durumda... Tarafların da doğruladığı görüşmeler, milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu'nu da yakından ilgilendiriyor.

Yapılan görüşmelere göre Orlando Magic ile Washington Wizards arasında Gilbert Arenas ile Rashard Lewis'in takası görüşülüyor. 6 yıllık 118 milyon dolarlık kontratının son 2.5 yılını geçiren Lewis ile 60 milyon dolarlık kontratı olan Arenas'ın takası, özellikle Salary Cap anlamında Florida ekibini rahatlatabilecek bir hamle olarak gözüküyor.

John Wall'ın takıma girişi sonrası Wizards'da ikinci plana düşen ve halihazırda kariyerinde düşüş yaşayan Arenas bu hamleyle, şampiyonlukta iddialı bir ekipte yeniden eski günlerine dönmeye çalışacak.

Ancak Magic'in hamleleri bununla da sınırlı değil... Takımı zirveye oynatacak takas operasyonun en çarpıcı girişimi ise Phoenix Suns ile olmak üzere... Buna göre Orlando Magic, kontratı sezon sonu bitecek olan Vince Carter, Polonyalı pivot Marcin Gortat ve Fransız guard/forvet Mickael Pietrus'u Arizona ekibine gönderip karşılığında milli oyuncumuz Hidayet Türkoğlu, guard/forvet Jason Richardson ve forvet Earl Clark'ın yanısıra bir adet 1. tur Draft hakkı ile 3 milyon dolar nakit para alacağı gelen bilgiler arasında...

Bazı kaynaklara göre ise Lewis ve Gortat Wizards'ın yolunu tutarken başkent ekibi Arenas'ın yanında bir başka uzunu daha Florida temsilcisine yollayacak.

Magic Genel Menajeri Otis Smith tarafından doğrulanan ve bazı kaynaklara göre "Yüzde 90 biten" bu takas hamlesinin gerçekleşmesi, otoritelere göre hem Orlando Magic'i ligin şampiyonluk adayları arasında bir kez daha ön plana çıkmasına neden olacak hem de Hidayet Türkoğlu'nun yeniden performansının yükselmesini sağlayacak.

Takas görüşmeleri ile ilgili tüm gelişmeler an be an Sporx'te olacak...

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title