Haberler

    Yanal: Hedefimiz Belli

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezonda şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi.

    Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal, basın toplantısı düzenledi.

    Hazırlıkların çok iyi gittiğini belirten Yanal, "Burada yaptığımız çalışmalarda herhangi bir olumsuzluk yaşamamamız bizi mutlu etti. Dünya Kupası'ndan gelen oyuncuların hazır gelmeleri işimizi kolaylaştırdı. Onlara teşekkür ederim. Bu sezon kadromuza katılan 1 oyuncu vardı ve hiç yabancılık çekmedi. Sanki uzun yıllardır bizimle gibi." ifadelerini kullandı.

    Yeni sezonda şampiyonluğu hedeflediklerini söyleyen Yanal, "Fenerbahçe'nin hedefi olan 4. yıldızı takmamız için iyi bir başlangıç oldu. Biz iyi bir takımız ve bu yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz. Çalışmalardaki hedefimiz kalitemizi dahada artırmak." dedi.

    Kuyt ve Diego'dan övgüyle bahseden başarılı teknik adam, "Diego deneyimli bir orta saha oyuncusu. Hem ofansif hem de defansif katkıda bulunacağına inanıyorum. Dünya Kupası'nda Kuyt'a ihtiyaç olduğunda Kuyt karakterli oyunuyla harika bir performans gösterdi. Umarım gerek kalmaz ama Kuyt sağ bek ya da sol bek oynayabilir. Geçen sezon Kuyt'ın gözünde problem olduğunda antrenmana çıkarmak istemedik ancak maça çıkmak istedi. Bu büyük fedakarlıktır." diye konuştu.

    Transfer iddialarını da yanıtlayan Yanal, "Transfer olduğunda sizinle paylaşıyoruz. Şu an bir şey yok doğrusu olmayacak. Salih, Roma'ya gitmeyi çok istedi. Umarım çok başarılı olur." dedi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Topuk Yaylası Ersun Yanal Fenerbahçe Dirk Kuyt Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title