Haberler

    Video-Futbolcular Birbirine Girdi!

    Bilecik 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Bilecikspor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynanan karşılaşmada çıkan kavga, yöneticilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

    Bilecik 1. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Bilecikspor ile Bozüyük Vitraspor arasında oynanan karşılaşmada çıkan kavga, yöneticilerin araya girmesiyle yatıştırıldı.

    Edebali Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. 53'üncü dakikada Metin Uğurlu'nun attığı golle Bozüyük Vitraspor, maçın normal süresini galip tamamlarken, hakem Mustafa Kurnaz 6 dakikalık uzatma süresi verdi. Uzatmanın 3'üncü dakikasında Bilecikspor'un kazandığı serbest vuruş esnasında Bileciksporlu Hakan ile Bozüyük Vitrasporlu Hüseyin arasında tartışma çıktı.

    Hakem Kurnaz tartışma sonrası iki futbolcuya kırmızı kart gösterdi. Hakem daha sonra karara itiraz eden Bilecikspor teknik direktörü Fatih Savak ve genel kaptan Osman Nuri Genç'e kırmızı kart gösterdi. Tartışmalar sırasında bazı oyuncular da sarı kart gördü. Kullanılan serbest atıştan sonuç alınamayınca karşılaşma Bozüyük Vitraspor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

    Maç sonrası Vitrasporlu futbolcular, sevinç gösterisinde bulununca iki takımın oyuncuları arasında kavga çıktı. Bileciksporlu taraftarların da tartışmaya dahil olmasıyla gerginlik büyüdü. İki takımın yöneticileriyle Bilecik Belediye Başkanı Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun'un araya girmesiyle gerginlik yatıştırıldı.

    Yedek kulübesinde bir süre bekletildikten sonra güvenlik güçlerinin kontrolünde soyunma odasına götürülen konuk takım oyuncuları, yine güvenlik güçlerinin eşliğinde il merkezinden ayrıldı.

    İŞTE O ANLAR!

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Bilecik Bozüyük Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title