Haberler

Uşak: Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor'da gözler hafta sonu oynanacak Türk Telekomspor maçına çevrildi.

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Uşakspor'da gözler hafta sonu oynanacak Türk Telekomspor maçına çevrildi.

Teknik Direktör Behiç Funda, Altay maçını unuttuklarını bundan sonra Türk Telekomspor maçını düşündüklerini belirterek, "Altay maçında kondisyon eksikliğimiz vardı. 25 günlük bir takımız zamana ihtiyacımız var. İdmanlarımız kondisyon ağırlıklı olarak devam ediyor. Bu hafta kendi sahamızda Türk Telekomspor'dan 3 puan almayı hedefliyoruz. Biz her maçı final maçı gibi görüyoruz. Bu hafta da 3 puan almak için sahaya çıkacağız" dedi.

Taraftardan destek isteyen Funda, "Taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızın desteğine ciddi anlamda ihtiyacımız var. Türk Telekom maçında takımlarını yalnız bırakmasınlar" diye konuştu.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Teknik Direktör Funda, Kayserisporlu kaleci İlker ve Mardinspor'dan stoper Cemil ile maddi açıdan anlaşamadıklarını söyleyerek, "İlker ve Cemil ile maddi konuda anlaşamadık. Şu an için iki tane kalecimiz var, üçüncü kaleciye de ihtiyacımız var. Transfer ile ilgili arayışlarımız devam ediyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title