Haberler

Ünlü Boksör Tyson Fury: Çingene Kökenimden Dolayı Saygısızlık Yapıyorlar

Güncelleme:

Dünya ağır siklet boks şampiyonu Tyson Fury, İngiltere'yi terk etme kararı aldı, "Çingene kökenimden dolayı insanlar ne bana ne de başarılarıma saygı gösteriyor. Ben buyum." dedi.

WBA ve WBO dünya ağır sıklet şampiyonu Tyson Fury, ülkesinde maruz kaldığı ırkçı muameleden rahatsızlık duyduğunu ve en kısa sürede ülkeden taşınacağını açıkladı.

"ÇİNGENE KÖKENİMDEN DOLAYI SAYGISIZCA DAVRANIYORLAR"

"Bu ülkede bana saygı duyulmuyor. Çingene kökenimden dolayı insanlar ne bana ne de başarılarıma saygı gösteriyor. Ben buyum ve değişmeyi düşünmüyorum. Bu yüzden İngiltere'de daha fazla yaşamak istemiyorum." şeklinde konuşan Fury, 9 Temmuz'da Wladimir Klitschko ile yapacağı rövanş maçından sonra en kısa sürede Los Angeles'a taşınmak istediğini ifade etti.

KLITSCHKO MAÇI SON!

"Los Angeles'ta yeni bir hayat kuracağım. Orada beni seviyorlar ve başarılarıma da saygı duyuyorlar." diyen Manchester doğumlu boksör, Klitschko maçının İngiltere'de çıkacağı son maç olduğunu sözlerine ekledi.

Tyson Fury daha önce pek çok kez İngiltere'de insanların çingenelere bakışını eleştirmiş, kendisinin ve ailesinin toplumda kabul görmediklerini ve bundan çok rahatsız olduklarını ifade etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Los Angeles Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

urfa:

ingilizlerin türklerden farkı yok

7
13
yanıtYanıtla
SİVAS:

sen git ingilterede devlet kurmak iste bak gör farkı seni dilim dilim ederler domuzlara yem ederler Türkiye sizin gibileri besliyor farkı budur

yanıt7
yanıt3
Erzincan:

Senin gibilerin de İsrailoğullarından farkı yok.

yanıt0
yanıt2
SENİNLEYİZ sn. RECEP TAYYİP ERDOĞAN...:

CHPLİ VE HDP LİLERDE AYNI İNGİLİZLER GİBİ. . . . İŞLERİ GÜÇLERİ DIŞLAMAK. . . .

5
11
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Pis sopar!. .

1
10
yanıtYanıtla
saka:

türkiyeye gel kral olursun şopar

9
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 50. 000 Elhamdülillah Tesbihin çek, sağlıklı sıhhatli her türlü nimetlerden yararlandığının yerine Allah (C. C. ) a şükür etmiş ol.

6
4
yanıtYanıtla
fffg:

Yalana bak dünya Şampiyonluğu''nu Kazandı zengin oldu İNGİLTERE''DE yaşamak istemediğinden gidiyor abd zaten İngilizler demek gitsin Çin''e Japonya anlarım

4
3
yanıtYanıtla
felek:

ELEK:FELEK:diyarbakırda koyu bdpli mehmet ekinçi torpille işe alınıyorsa şöfür kadrosuna buda yeter degil müd onu şöfür degil masa başı calıştırıyor yetkililer okuyorlarsa lütfen bu şahsı araştırın ve geregeni yapın

4
2
yanıtYanıtla
.vatansever:

gelsin türkiyeye roman kardesleriyle rahat rahat yasar burda

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title