Haberler

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde İkinci Hafta Maçları Tamamlandı

Güncelleme:

UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında ikinci hafta, salı ve çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı. Toplam 54 golün atıldığı haftada, en farklı galibiyeti PSG'yi 4-1'lik skorla yenen Newcastle United alırken, 5 müsabaka da 3-2'lik skorlarla sona erdi.

Uefa Şampiyonlar Ligi gruplarında ikinci hafta, salı ve çarşamba günü oynanan maçlarla tamamlandı. Toplam 54 golün atıldığı haftada, en farklı galibiyeti Psg'yi 4-1'lik skorla yenen Newcastle United alırken, 5 müsabaka da 3-2'lik skorlarla sona erdi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki 1 numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta, salı ve çarşamba günü gruplarda oynanan maçlarla tamamlandı. 8 grupta 16 karşılaşmanın oynandığı haftada toplam 54 gol atılırken, sadece Borussia Dortmund - Milan müsabakasında gol sesi çıkmadı. En farklı galibiyeti 4-1'lik sonuçla PSG karşısında Newcastle United elde ederken, 5 müsabaka da 3-2'lik skorlarla tamamlandı. Bayern Münih, Real Madrid, Manchester City ve Barcelona ise gruplarında 2'de 2 yapmayı başaran takımlar oldu.

Galatasaray, haftayı galibiyetle kapattı

Turnuvada mücadele eden tek Türk takımı Galatasaray, A Grubu'nda konuk olduğu İngiltere temsilcisi Manchester United'ı 3-2 yendi. Gruptaki diğer karşılaşmada Bayern Münih, Danimarka ekibi Kopenhag'ı deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Bayern Münih, 6 puanla grupta ilk sırada yer alırken, 4 puanlı Galatasaray ikinci, 1 puanı bulunan Kopenhag üçüncü, henüz puan alamayan Manchester United ise sonuncu oldu.

Lens, Arsenal'i mağlup etti

B Grubu'nda Fransa ekibi Lens, sürpriz bir sonuca imza atarak Arsenal'i sahasında 2-1'le geçti. Gruptaki diğer maçta PSV Eindhoven ile Sevilla 2-2 berabere kaldı. B Grubu'nda ikinci maçlar sonunda 4 puanlı Lens ilk sırada, 3 puanlı Arsenal ikinci, 2 puanlı Sevilla üçüncü, 1 puanı bulunan PSV'de son sırada yer aldı.

Real Madrid, 2'de 2 yaptı

C Grubu'nda Real Madrid, deplasmanda Napoli'yi, Braga da deplasmanda Union Berlin'i 3-2 mağlup etti. Grupta Real Madrid 6 puanla lider, Napoli 3 puan ve averajla ikinci, Braga 3 puan ve averajla üçüncü, galibiyeti bulunmayan Union Berlin de sonuncu basamakta bulunuyor.

Real Sociedad, puanını 4'e yükseltti

D Grubu'nda Real Sociedad, Salzburg'u 2-0, Inter de Benfica'yı 1-0 yendi. Grupta 4 puanlı Real Sociedad averajla ilk sırada, yine 4 puanlı Inter ikinci, 3 puanlı Salzburg üçüncü, puanı bulunmayan Benfica da son sırada yer aldı.

Atletico Madrid, sahasında Feyenoord'u mağlup etti

E Grubu'nda Atletico Madrid, sahasında Feyenoord'u 3-2, Lazio da deplasmanda Celtic'i 2-1'lik skorla mağlup etti. İkinci maçlar sonunda E Grubu'nda Atletico Madrid 4 puan ve averajla birinci, Lazio 4 puanla ikinci, Feyenoord 3 puanla üçüncü, henüz puan elde edemeyen Celtic de son sırada kendine yer buldu.

Newcastle United, haftanın en farklı galibiyetine imza attı

F Grubu'nda Newcastle United, sahasında güçlü rakibi Paris Saint-Germain'i 4-1 yenerek haftanın en farklı galibiyetine imza attı. Gruptaki diğer mücadelede Borussia Dortmund ile Milan golsüz berabere kaldı. Puanını 4'e çıkaran Newcastle United ilk sırada, 3 puanı bulunan PSG ikinci, 2 puanlı Milan üçüncü, 1 puan alan Borussia Dortmund da son sırada haftayı tamamladı.

Son şampiyon Manchester City, Liepzig karşısında zorlanmadı

G Grubu'nda son şampiyon Manchester City, Leipzig'i deplasmanda 3-1 yenerek 2'de 2 yaptı. Grubun diğer maçında Kızılyıldız ile Young Boys 2-2 berabere kaldı. İkinci hafta sonunda G Grubu'nda Manchester City 6 puanla ilk basamakta, Leipzig 3 puanla ikinci, Kızılyıldız ve Young Boys da 1'er puanla son iki sırada yer aldı.

Barcelona, 3 puanı tek golle kazandı

H Grubu'nda ise Barcelona 10 kişi kaldığı Porto deplasmanında tek golle kazanarak 2'de 2 yaptı. Shaktar Donetsk de deplasmanda Antwerp'i 3-2 yenerek ilk galibiyetini elde etti. Grupta puanını 6'ya yükselten Barcelona zirvede yer alırken, Porto 3 puan ve averajla ikinci, Shaktar Donetsk aynı puanla üçüncü, puanı bulunmayan Antwerp de sonuncu oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta karşılaşmaları 24-25 Ekim tarihlerinde oynanacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi PSG Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title