Haberler

Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Grubu

Boluspor, Antalya Kampını Tamamladı. Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Gurubu Takımlarından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, 28 Gün Süren Antalya Kampının Takım İçin Çok Verimli Geçtiğini, Takıma Katılan Yeni Oyuncuların Kamp Döneminde Takıma Uyum Sağladıklarını İfade Etti. Başkan Çarıkçı, Önlerinde Zorlu Geçeceğine İnandıkları Maçlar Olduğunu Belirterek "Bu Karşılaşmalar Öncesi Takıma Yeni...

Boluspor, Antalya kampını tamamladı. Türkiye 2. Futbol Ligi Yükselme Gurubu takımlarından Boluspor Kulübü Başkanı Necip Çarıkçı, 28 gün süren Antalya kampının takım için çok verimli geçtiğini, takıma katılan yeni oyuncuların kamp döneminde takıma uyum sağladıklarını ifade etti. Başkan Çarıkçı, önlerinde zorlu geçeceğine inandıkları maçlar olduğunu belirterek "Bu karşılaşmalar öncesi takıma yeni katılan oyuncuların da uyumu açısından Antalya kampı faydalı geçti. Adem Gezici, Gökhan Çalışal ve Mehmet Bölükbaşı'nın takıma uyumları ve azimleri beni mutlu ediyor. Nokta transferler yaptık. Takıma yeni katılan arkadaşlarla daha da güçlendik" dedi.

Her takımın kazanmak için sahaya çıktığını belirten Başkan Çarıkçı, rakibin büyüğü küçüğü olmadığını belirterek "Yükselme gurubunda oynayacağımız rakiplerimizin hepsi birbirinden güçlü. Teknik heyet ve oyuncularım bu sezon şampiyonluğa fazlasıyla inandı. Boluspor'u, Adana Demirspor, Sarıyer ve Tarsusspor'un zorlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Öte yandan, Boluspor Teknik Direktörü Ali Güneş, futbolculara 4 gün izin verdi.

(BV-AK-MFS-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title