Haberler

Trabzonspor'un Akyazı Projesi'ne Onay Alındı

Trabzonspor'un Yeni Stat Projesi İçin Dolgu Alanı Olarak Belirlediği Akyazı Beldesi'nde Yapılan Teknik Çalışmalar Sonucunda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı'na Sunulan Raporun Onaylandığı Belirtildi.

Trabzonspor'un yeni stat projesi için dolgu alanı olarak belirlediği Akyazı Beldesi'nde yapılan teknik çalışmalar sonucunda Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve Oşinografi Dairesi Başkanlığı'na sunulan raporun onaylandığı belirtildi.

Başkan Yardımcısı Muzaffer Ermiş, konu ile ilgili Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamada, "Trabzon Milli Emlak Müdürlüğü'nden bir yıllık ön izin için kulübümüzce kiralanmış olan, ilimiz Akyazı Beldesi kıyısında deniz dolgusu yoluyla elde edilecek 660 bin metrekarelik alanda oluşturulacak Trabzon Spor, Kültür ve Turizm Tesislerini gerçekleştirmek üzere hazırlanmış olan, Jeofizik, Hidrografik ve Oşinografik İnceleme Raporu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Seyir Hidrografi ve

Oşinografi Dairesi Başkanlığı tarafından onaylanmıştır. Onaylanan bu rapor, 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 7. maddesine göre Kıyı Kenar Çizgisi işli hale hazır haritalara aktarılmış olup Akyazı Belediye Başkanlığı onayına sunuldu" ifadelerine yer verildi.

(BK-ÖS-İY-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title