Haberler

Trabzonspor, Manisa'ya 3 Puan İçin Gitti

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Anlaşılamaz Bir Şekilde Karamsar Bir Havanın Oluşturulduğunu ve Buna Bir Anlam Veremediğini Belirterek, "Benim Konuşma Zamanım Geldiği Zaman Trabzon Kamuoyu Çok Şaşıracak" Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, anlaşılamaz bir şekilde karamsar bir havanın oluşturulduğunu ve buna bir anlam veremediğini belirterek, "Benim konuşma zamanım geldiği zaman Trabzon kamuoyu çok şaşıracak" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Vestel Manissaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Manisa'ya 3 puan için gitti. Türk Hava Yolları'na (THY) ait özel bir uçakla saat 09.00'da Trabzon'dan İzmir'e hareket eden bordo-mavili kafile, buradan karayoluyla Manisa'ya geçecek. Maç kadrosunda 21 futbolcu yer alırken, Çek futbolcu Tomas Jun da Manisa'ya götürüldü. İzinli olan Ersen Martin, sakat olan Musa Büyük ve Tayfun Cora kadroya dahil edilmedi.

İzmir'e hareket etmeden önce havalimanında basın mensuplarının sorularını cevaplayan teknik direktör Ziya Doğan, çok çalkantılı bir hafta geçirdiklerini ifade ederek, "Trabzonspor, olaylı Sivasspor maçını kazandı. 3 puan eklediğiniz zaman 2. sırada yer alıyoruz. Ama anlaşılamaz bir şekilde çok karamsar bir hava oluşturuluyor. Bir haftadır sanki düşme potasında, ligin son maçlarını oynuyormuşuz gibi bir hava oluştu. Ben buna inanamıyorum, buna sadece gülüyorum. Trabzonspor, şu anda lig 2.'si. İçerde

Ankaragücü takımı ile oynamış ve rakibine posizyon vermemiş. Pozisyona da az girmiş bir takım var. Aynı, Ankaragücü takımı Galatasaray takımına 1-0 yenildiği maçta 5 tane net pozisyon kaçırmış. Bunları görerek değerlendirme yapmak lazım. Trabzonspor'un futbolcuları çok önemli bir maç öncesi bunları hak etmiyor. Sadece Trabzonspor'un geleceğine zarar veriliyor" diye konuştu.

Yaşanan gelişmeleri üzülerek takip ettiğini kaydeden Doğan, "Bu şartlarda oyuncunun motivasyonu takımın psikolojik durumu çok etkilendi. Açıkçası, bizde bu durumdan en kısı sürede kurtulmak istiyoruz. Yoğun çaba içersindeyim. Oyuncularımın bu tür gelişmelerden etkilenmemesi için elimden geleni yapıyorum. Ama biz profesyoneliz ve her şartta çıkıp oynayacağız. Vestel Manisaspor takımı zor bir takım ama bu maçtan 3 puanla sahadan ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kendisi hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak ise Doğan, "Benimle ilgili çıkan haberlerle ilgili olarak yorum yapmak istemiyorum. Ama benim de konuşma zamanım geldiğinde iddia ediyorum Trabzon kamuoyu çok şaşıracak" dedi.

Trabzonspor, Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını bu akşam Vestel Manisaspor Tesisleri'nde yapacağı son çalışma ile tamamlayacak. Teknik direktör Ziya Doğan'ın Vestel Manisaspor maçına Tolga Zengin, Jabi, Risp, Erdinç, Celaleddin, Hüseyin, Serkan, Gökdeniz, Mustafa Keçeli, Ceyhun ve Umut Bulut ilk 11'i ile çıkması bekleniyor.

(GÖK-ÖS-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title