Haberler

    'Trabzon'u Ne Mourinho Ne Terim Ne de Cami Hocası Kurtarır!'

    Güncelleme:

    Trabzonspor yöneticisi Sebahattin Çakıroğlu, takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu ve yönetim hakkıında ağır ifadeler kullandı.

    Trab­zons­por'da su­lar du­rul­mu­yor. Tek­nik di­rek­tör Mus­ta­fa Re­şit Ak­çay'la yol­la­rın ay­rıl­ma­sı­nın ar­dın­dan ye­ni tek­nik di­rek­tör kim ola­cak so­ru­su so­ru­lur­ken, yö­ne­tim ku­ru­lu üye­si Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu, "Yö­ne­tim de­ğiş­me­li, ola­ğa­nüs­tü ge­nel ku­rul ol­ma­lı" de­di ve ağır eleş­ti­ri­ler­de bu­lun­du. Ça­kı­roğ­lu, "Hiç kim­se bu za­man­da ge­nel ku­rul mu olur de­me­sin. Her şey olu­yor. Be­ni da­hi kan­dı­rıp san­trafor alı­yo­ruz de­yip de 5 ta­ne 6 ta­ne or­ta sa­ha oyun­cu­su olan bir ku­lü­be bir or­ta sa­ha oyun­cu­su alı­yor­sa­nız gel­di­ği­miz du­rum or­ta­da. 20 ta­ne yö­ne­ti­ci var; ay­lar­dır hiç bir ko­nu­da yö­ne­tim ku­ru­lu top­lan­tı­sı ya­pıl­ma­dı. Başkan Hacıosmanoğlu, Aziz Yıldırım'la çocuk kavgası yapıyor" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

    GENEL KURULA GİDİLMELİ

    Se­ba­hat­tin Ça­kı­roğ­lu, "İb­ra­him Ha­cı­os­ma­noğ­lu'na açık açık söy­le­dim. Bir yö­ne­tim yap­tık. Yan­lış yap­tık. Trab­zons­por yan­lış yo­la sap­tı. Trab­zons­por Yö­ne­ti­mi ve de­le­ge­le­ri de ku­lü­bü­ne sa­hip çık­sın­lar. Trab­zons­por'un ge­le­ce­ği teh­li­ke al­tın­da­dır. İs­ter­se­niz Mou­rin­ho, is­ter­se­niz Fa­tih ho­ca­yı is­ter­se­niz ca­mi­ ho­ca­sı­nı ge­ti­rin hiç fark et­me­ye­cek. Trab­zons­por şo­fö­rü ol­ma­yan bir oto­büs gi­bi, fren­le­ri de pat­la­mış, yo­kuş aşa­ğı gi­di­yor" dedi. Deneyimli idareci Ça­kı­roğ­lu, "Mus­ta­fa Re­şit Ak­çay'ın bı­rak­ma­sı iş­le­ri de­ğiş­ti­re­cek­se ka­bul ede­lim; ama de­ğiş­tir­me­ye­cek. Ne­den de­ğiş­tir­me­ye­cek? Ar­tık yö­ne­tim ya­pı­sı­nın, dü­şün­ce­nin de­ğiş­me­si ge­re­kir. Yö­ne­tim ge­nel ku­ru­la git­me­li­dir" şek­lin­de ko­nuş­tu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Jose Mourinho Trabzonspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title