Haberler

Spor Toto 3. Lig

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, ilk yarının bitimine 6 hafta kaldığını ve 18 puanın hepsine talip olduklarını açıkladı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, ilk yarının bitimine 6 hafta kaldığını ve 18 puanın hepsine talip olduklarını açıkladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup 12. hafta maçında Trabzon temsilcisi Arsinspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizli BBSK, hazırlıklarını sürdürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, başkan Yardımcısı Sait Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Erdoğan'ın da takip ettiği antrenman, 2 saatten fazla sürdü. Başkarcı Şehit Sami Stadı'nda çalışan kırmızı-beyazlılar, adeta komando eğitimi yaptılar.

Teknik direktör Selahattin Dinçel ve ekibi nezaretinde çalışan futbolcular, haftanın ilk antrenmanında 10 kilogram kum yüklü ağırlık yeleği ile saha etrafında defalarca tur attılar. Bazı futbolcuların kondisyonunu yetersiz bulan Dinçel, antrenman sonrası Başkarcı'dan kulüp tesislerine kadar 5 kilometrelik mesafeyi futbolcuları ile birlikte koştu.

Zirvede tutunabilmek için çok çalışmaları gerektiğine dikkat çeken Teknik direktör Dinçel, "6 haftada alınacak 18 puan var. Hepsine talibiz. İnşallah işler yolunda gider. Hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Arsinspor, sezona hedefli başladı. Kolay kolay mağlup olmadığı gibi, kolay da kazanamayan bir takım görüntüsü içinde. 14 puanla ligin ortalarında seyrediyor. Karadeniz de maç almak kolay değil. Karakteristik özellikleri gereği, çok koşar ve inanılmaz mücadele ederler. İç saha avantajını çok iyi şekilde kullanırlar. Bizde belli bir strateji ile maça hazırlanacağız ve çıkacağız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Arsinspor Başkarcı Denizli Spor Haberler

title