Haberler

Song:önce İş Sonra Sözleşme

G.saray'ın Kamerunlu Futbolcusu Rigobert Song, Sözleşme Süresinin Sonuna Dek Sarı Kırmızılı Takımda Kalmak İstediğini Söyledi.

G.SARAY’ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song, sözleşme süresinin sonuna dek sarı kırmızılı takımda kalmak istediğini söyledi.

Takım arkadaşı Serkan Çalık ile birlikte 15. Uluslararası Gıda Ürünleri ve İşleme Sistemleri Fuarı’ndaki Ülker standını ziyaret eden Song, burada gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kamerunlu savunmacı, geçen sezon sonunda takımda yaşadığı sorunlarla ilgili bir soruya, "Yanlış bir anlaşılma oldu. Benim kontratım bu sezonun sonunda bitecek. İsteğim, her zaman kontrat süremin sonuna kadar oynamak" yanıtını verdi.

Song, geçen sezon sonunda bazı maçlarda kadroya alınmadığının hatırlatılması üzerine, "Öyle olması gerekiyordu. Bu yıl da yeni gelen hocamız yeteneklerime güvendi ve yeniden kadroda görmek istedi. Ben de işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Sahada yapılması gereken görevleri yerine getirdikten sonra sözleşmeyle ilgili konuşmaya sıra gelir" diye konuştu.

Serkan Çalık da çok çalıştığını ve gelecek maçlarda daha iyi olacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title