Haberler

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu: 'Fenerbahçe maçı taraftarımız için güzel bir netice olacak'

Güncelleme:

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Fenerbahçe ile oynayacakları maçın taraftarlar için önemli olduğunu belirtti. Eroğlu, takımın Süper Lig'e iyi bir başlangıç yaptığını ve transfer sürecinin devam ettiğini söyledi.

Hüseyin Eroğlu : Umarım Fenerbahçe karşısında taraftarımızın istediği sonucu alırız

İbrahim CANBULAT SAMSUN, (DHA) - Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 'Umarım taraftarın önünde güzel bir maç oynarız. Onların istediği sonucu alırız. Özellikle 11 yıl sonra evimizde oynayacağımız ilk takımın Fenerbahçe olması, taraftarımız için de güzel bir netice olacaktır' dedi.

Samsunspor, Süper Lig'in 2'nci haftasında Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile sürdürdü. İlk 15 dakikası basına açık olan antrenman öncesinde Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. 3 büyüklerin Türkiye'nin neresinde olursa olsun favori olduklarını söyleyen Eroğlu, 'Kaliteli bir kadro kurdular. Hedefleri şampiyon olmak ve Avrupa kupalarında ilerlemek. Biz de yavaş yavaş bu lige adapte olan, kendi taraftarı önünde iyi mücadele edecek bir takımız. Umarım taraftarın önünde güzel bir maç oynarız. Onların istediği sonucu alırız. Özellikle 11 yıl sonra evimizde oynayacağımız ilk takımın Fenerbahçe olması, taraftarımız için de güzel bir netice olacaktır. İnşallah istediğimiz gibi gerçekleşir' diye konuştu.

İYİ BİR BAŞLANGIÇ

Süper Lig serüveninin beraberlikle başladığını söyleyen Eroğlu, 'Aslında baktığınızda güzel bir başlangıç. 11 yıl aradan sonra çıktığımız ilk Süper Lig maçından beraberlikle dönmemiz, bizim için güzel bir başlangıç oldu. Oyun anlamında zaman zaman güzel bir iş yapsak da sonuçta berabere bitti. Samsunspor'u ilerleyen süreçte iyi bir kadro haline getireceğiz' şeklinde konuştu.

BAŞKANIMIZ YOĞUN MESAİ HARCIYOR

Takıma katılacak oyuncular olduğuna değinen Eroğlu, 'Başkanımız çok yoğun bir mesai harcıyor. Transfer önemli, ama sadece transfer değil elimizdeki oyunculardan en yüksek verimi alabilmek de önemli. Bizim için haftalar ilerledikçe çok daha iyi bir sistem takımı ortaya çıkacak. Bunun için zaman ihtiyacımız var. Taraftarlarımızın her alanda, sosyal medyada pozitif desteğine ihtiyacımız var. Transfer sürecimiz devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Öte yandan Kocaelispor ile anlaşan Douglas Tanque takımla vedalaştı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Hüseyin Eroğlu Fenerbahçe Samsunspor Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title