Haberler

Samet Aybaba: Pereira, Hakan ve Ozan'ı Oynatmayacaksa Görevi Bıraksın

Güncelleme:

Beşiktaş eski teknik direktörü Samet Aybaba, "Pereira, Hakan Çinemre ve Ozan Tufan'ı oynatmayacaksa bu işi bıraksın. İkisi de diğer oyunculardan daha iyi." dedi.

Türk futbolunun ve Beşiktaş'ın önemli isimlerinden Samet Aybaba gündemi değerlendirdi, çok tartışılacak sözler söyledi. Quaresma konusunun üzerine yıkıldığını belirten Aybaba, " Hakan Çinemre'yi oynatamayacaksa Pereira bu işi bıraksın" dedi. Milli Takım'ın performansını da yorumlayan Aybaba, "Hollanda'yı nasıl yendiğimize bakın. Arda golü atarken kurnazlık yaptı, öyle yendik." diye konuştu.

Aybaba'nın Ntvspor'a yaptığı açıklamalar şu şekilde:

"QUARESMA OLAYI BENİM ÜSTÜME YIKILDI"

Beşiktaş'tayken sonuç odaklı oyun oynatmayıp, iyi futbol oynatmaya çalıştığım için pişman değilim. Yoksa keyifli olmazdı. Quaresma olayı bana yıkıldı ama ben Quaresma'yı görmedim bile. Fernandes'in ise 12-14 milyonlara gitmesini istedim. Benim dönemimde yöneticilik yapmaya gerek yoktu, günah keçisi vardı. 'Her şeyi Samet hoca yaptı' diyorlardı.

"PEREIRA, HAKAN VE OZAN'I OYNATMAYACAKSA BU İŞİ BIRAKSIN"

Fenerbahçe'nin üst düzey oyuncuları var. Arasına bir genç oyuncu sokmak riskse, Pereira antrenörlük yapmasın. Bırakacaksın görevi o zaman. Hakan Çinemre, Alves'den de Kadlec'ten de daha iyi oyuncu. Topu oyuna iyi sokar. Oyunu iyi okur. Alves ve Kadlec'te bunlar yok. Bu çocukları oynatalım. Oynatalım ki, Fenerbahçe'ye de Milli Takım'a da katkısı olsun. Ozan'ı da oynatacaksın. Meireles'ten çok daha iyi oyuncu.

Ben Beşiktaş'ta da 3 orta sahayla oynadım. Fenerbahçe için de en doğru sistem budur. Fenerbahçe'nin bu kadrosu her şeyi yapabilir. Zaten Nani'ye ne anlatabilirsin? Her şeyi bilir o...

"HOLLANDA MAÇINI NASIL KAZANDIK?"

Milli Takımımız uzun süredir başarısız bir dönemden geçiyor. Bunun sebebi gençlerin oynamaması, oynayanların sürekli eleştirilmesi. Kuralar çekildiğinde 'Hollanda'yla bu gruptan çıkarız' dedik. Ama futbol gelişiyor. Altyapılar, sistemler... Bizde bunlar yok. Hollanda maçını nasıl kazandık? Topun oyunda kalma süresine bakın. Hollanda daha çok topu ayağında tuttu. Rakibin 5-6 tane yüzde yüz pozisyonu var.

"ARDA KURNAZLIK YAPTI"

Arda ikinci golde kurnazlık yaptı. İki pasta gol attık. Biz istediğimiz oyunu oynayamadık. Biz bu işi hallettik diye düşünmeyelim. Önümüzde iki zorlu maç var. Bu ülkeler gevşer mi? Belli de olmaz. önemli olan bizim ne yapacağımız. Bu noktada gitme şansımız çok yüksek, çünkü önde olan biziz. Ülkede 1 milyar dolarlık futbol hacmi var ancak bu oyun onu göstermiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Çinemre Samet Aybaba Ozan Tufan Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

koreli göz:

LAA adam maçı görmüyoo bide yorum yapıyo

2
1
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

milli takim 3 gol atiyor kurnazlik diyor obur takimlari yenerse milli takim bu sefer gevsedilerde yendik diyor igneleme yapiyor hos degil bos

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title