Haberler

Rus fenomenin Arda Güler hayranlığı! Doğum gününü de es geçmedi

Güncelleme:

Daha önce Arda Güler'le birlikte çektiği "Çay var mı çay?" videosuyla tanınan, Real Madrid taraftarı Rus fenomen Svetlena Alekseeva, Arda Güler'in doğum gününe denk gelen Sevilla maçında tribünde yerini aldı. Ancak 19 yaşındaki Güler, maçta süre alamadı. Güler'in forma giyemediği maç sonrası Alekseeva, Güler'e özel bir paylaşım yaptı. Maçı tribünden izleyen Alekseeva, Arda Güler'in oyuna girememesinden üzüntü duyduğunu belirtti.

Real Madrid taraftarı Rus fenomen Svetlena Alekseeva'dan Arda Güler paylaşımı... Daha önce Arda Güler'le birlikte yaptığı "Çay var mı çay?" paylaşımıyla tanıdığımız Alekseeva, Arda Güler'i izlemek için Madrid'e gitti. 19 yaşındaki Güler'in forma giyemediği maç sonrası Alekseeva, Güler'in doğum gününe özel bir paylaşım yaptı.

İspanya LaLiga'nın 26. haftasında Real Madrid, Sevilla'yı Santiago Bernebau'da konuk etti. Ev sahibi ekip Luka Modric'in golüyle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılırken geceye Arda Güler damgasını vurdu.

Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Arda Güler hayranlığı!

Sakatlığını atlattıktan sonra süre şansı almaya başlayan ve önceki gün de yeni yaşını kutlayan Arda Güler, yedek başladığı Sevilla maçında oyuncu değişikliği için saha kenarına geldi. Güler, oyunun 78.dakikasında oyuna girmeye hazırlanırken sahneye Hırvat yıldız Luka Modric çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen gol sonrası Teknik Direktör Carlo Ancelotti, oyuncu değişikliğinden vazgeçti.

Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Arda Güler hayranlığı!

YAŞ GÜNÜNE ÖZEL PAYLAŞIM

Maçı tribünden izleyenler arasında Real Madrid ve Cristiano Ronaldo hayranlığıyla bilinen Rus TikToker, Svetlena Alekseeva da vardı. Daha önce Arda Güler'le çektiği "Çay var mı çay?" videosuyla çok konuşulan Alekseeva, forma giyemese de Güler'in yaş gününe özel bir paylaşım yaptı.

Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Arda Güler hayranlığı!

Güler'in oyuna girememesinden üzüntü duyduğunu belirten Alekseeva paylaşımına şu notu düştü: "Arda Güler'in doğum gününde onu izlemek için Santiago Bernabeu'ya gittim ama oynamadı.. En azından Real Madrid maçı kazandı."

Rus fenomen Svetlana Alekseeva'nın Arda Güler hayranlığı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Arda Güler Madrid Çay Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

İDO BEY:

Oyuna gelme arda ne yaparsa yapsın işin olmasın önüne bak geleceğine böyle gereksizler seni başarıdan etmesin.

159
15
yanıtYanıtla
Mustafa Aldemir:

Tamam Ardaya söylerim :)

yanıt43
yanıt9
Goethegitme:

Tamam mıstava ilacını aldın mı

yanıt21
yanıt4
koray hüseyin kılıç:

tabi canım kesin ardaya gönlünü kaptırmıştır ohhh ne güzel dünya valla kapağı zengin bir erkeğe at yat aşşağı 5 dakika bir ömür varlık bolluk içinde yaşa sonra kadın erkek eşit diye kendinizi yırtın da boşuna yırtınıyosunuz çünkü eşit meşit değiliz

119
11
yanıtYanıtla
kalp atisi:

Koray ne oluyor aslanim

yanıt25
yanıt8
BUĞRA EMRECİKSİN:

Koray bu kadınların değil erkeklerin AMSALAKLIĞINDAN kaynaklanıyor. :))) Yüz gram et parçası için hayatını karartan ne insanlar gördüm ben.

yanıt54
yanıt5
JY:

ARDA SALAKLIK YAPMA GUZEL KIZ ISTEKLIDE CAK GEC AMA COCUK YAPMADAN SONRA BASINI AGRTIR.

34
27
yanıtYanıtla
slim shady:

Ardanın yerinde olmak isteyen milyonlar var.Umarım değerlendirmiştir :D

16
19
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

Ardadan bi alt olmaz gittigi gibi döner

20
13
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Bu bunak teknik adam ile öyle gözüküyor ama geri dönmez İspanya liginden sonra İngiltere ye gider bunyorumu unutmayın

yanıt8
yanıt2
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title