Haberler

    Ronaldo Rüyası Gerçek Oluyor

    Juventus’un transfer konusunda 100 milyon euroyu gözden çıkardığı Cristiano Ronaldo konusunda gelişmeler dikkat çekiyor, yılın transferinde imzaların atılması umuluyor.

    Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler
    Son günlerde Juventus ile Cristiano Ronaldo'nun transferi konusundaki gelişmeler artarak devam ediyor. İtalya basınına son yansıyan haberlerde, bir rüya olarak başlayan transfer sürecinin mutlu sonla bitmek üzere olduğu aktarıldı.
    Çıkan haberlerde, Juventus'un Ronaldo'ya yakın olduğu belirtildi. Real Madrid'de yöneticiler ile Ronaldo ve Jorge Mendes'in toplantı yaptığı ilk etapta ayrılık konusuna soğuk bakıldığı ancak birçok gelişmenin olduğu aktarıldı. Juventus'tan 100 milyon euroluk bir teklif olduğu duyuruldu.
    Gianluca Di Marzio'nun da verdiği özel haberde, Juventus'un tüm transfer koşullarını hazırladığı ve Ronaldo'nun önüne cazip bir teklif sunacağı kaydedildi. Buna göre yılda 60 milyon euroluk maaş ve 4 yıllık sözleşmenin Portekizli yıldızı beklediği dile getirildi. Juventus başkanı Agnelli'nin bu transfer için tüm şartları zorladığı ve özel çalışma yaptığı dile getirildi. Juventus yetkililerinin de olumlu düşünüp, 'tamam' yanıtı bekledikleri ifade edildi.
    Şu anda İspanya'ya gitmeyen İtalyan kulübü yöneticileri, cevabı alır almaz harekete geçecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Umut Eren Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title