Haberler

Orduspor Derbi Mesaisine Başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Erkan Sözeri gözetiminde Orduspor Tesisleri'nde başlayan antrenman, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kondisyon ağırlıklı çalışmalar ile sona erdi. Antrenmana salonda çalışan Landel ve Ferhat Öztorun katılmadı.

Teknik direktör Erkan Sözeri, antrenman öncesinde yaptığı değerlendirmede, "Samsunspor bizim dost, kardeş kulübümüz. Karadeniz derbisi niteliğinde ve iki kulübün ilişkileri açısından önemli. Centilmence bir maç oynanacak. Sonuç ne olursa olsun iki tarafında bir birine küsmeye ya da kızmaya hakkı yok. Hak eden kazansın inşallah. Biz ilk için daha avantajlıyız. Bizim daha çok ihtiyacımız var. O anlamda önemli bir maç oynayacağız. Samsunspor çok kaliteli hakikaten. Bizi içeride yendikten sonra bir daha mağlup olmadılar. 16 maç. Bu da önemli bir istatistik. Zorluk derecesi yüksek bir maç bizi bekliyor. İnşallah taraftarımız önünde artık kayıp yaşama lüksümüz yok. İyi bir oyunla iyi bir galibiyet alarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Erkan Sözeri, engellere rağmen Orduspor'un bu konumda olduğunu belirtirken, "Bütün engellere rağmen takımımız bu konumda. Bu engellerin ne olduğunu sormayın. Şu anda susma zamanı ama zamanı gelince tek tek açıklayacağım" diye konuştu.

SEKMAN: "HEDEFLEDİĞİMİZ SÜPER LİGDE OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Orduspor'un başarılı futbolcusu Erkan Sekman ise, "Bundan sonra kolay maç yok. İç saha dış saha fark etmiyor. İçeride oynadığımız 1461 Trabzon karşılaşmasının ne kadar zor geçtiğini gördük. Kendi sahamızda şimdi Samsunspor ile oynayacağız. Seyircimizin önünde. Güzel bir atmosferde inşallah üç puanı alacağız. Bundan sonra rakipleri bekleyeceğiz. Ama önemli olan bizim maç kazanmamız. Maçları kazanırsak rakiplerin ne yapacağı çok önemli değil. Son dört hafta 12 puanla inşallah hedeflediğimiz süper ligde olacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ferhat Öztorun Samsunspor Karadeniz Orduspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title