Haberler

    Ömer Yok, Pelicans Yok!

    Houston Rockets 100 - 95 New Orleans Pelicans Temsilcimiz Ömer Aşık'ın formasını giydiği New Orleans Pelicans, Houston Rockets'a konuk oldu.

    Houston Rockets 100 - 95 New Orleans Pelicans

    Temsilcimiz Ömer Aşık'ın formasını giydiği New Orleans Pelicans, Houston Rockets'a konuk oldu. Milli oyuncumuz Ömer Aşık, takımın koçu Alvin Gentry tarafından oynatılmadı.

    Maça iyi başlayan New Orleans, ilk çeyreği 28-25 önde tamamladı. Maçın ikinci periyotunu ise ev sahibi Houston Rockets 53-52 önde bitirdi.

    Karşılaşmanın ikinci yarısı da başa baş bir mücadeleye sahne oldu. 3. çeyrek 76-76 geçildi . Son periyotta ise üstün olan taraf Houston Rockets, maçı 100-95 kazandı.

    Memphis Grizzlies 104 - 98 Sacramento Kings

    Ev sahibi Memphis Grizzlies maça iyi başladı ve ilk çeyreği 31-28 önde tamamladı. İkinci çeyrek farkı açan Memphis Grizzlies, devre arasına 59-43'lük skorla gitti.

    İkinci yarının başlamasıyla toparlanan konuk ekip Sacramento Kings, farkı kapattı ancak son perdeye önder giren ev sahibi oldu. 83-79

    Son çeyrekte başa başa bir oyun ortaya çıkarken ev sahibi Memphis Grizzlies, mücadeleyi 104 - 98 kazandı.

    Milwaukee Bucks 99 - 104 Indiana Pacers

    İki takım da oyuna sert bir savunma anlayışıyla çıkarken ilk çeyrek 22-22 sona erdi. İkinci çeyrek rakibini çözmeyi başaran Indiana Pacers farka gitti. 49-39

    İkinci yarının başlamasıyla ev sahibi Milwaukee Bucks  hareketlilik gösterse de Indiana Pacers maçı bırakmadı ve farkı korudu. 73-63

    Maçın son periyotunda Milwaukee Bucks farkı kapatmayı başardı ancak maçı Indiana Pacers 104-99 kazandı.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Memphis Grizzlies Houston Rockets New Orleans Ömer Aşık Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title